Cumpara o folie la pret redus de la ishield.ro

V-am spus acum vreo luna ca de pe iShield.ro puteti achizitiona orice folie pentru orice dispozitiv cu un discount folosind codul zaone si acum a venit momentul sa va reamintesc. Puteti achizitiona orice folie InvisibleSHIELD sau Alien Surface pentru orice dispozitiv : telefon(Nokia, Apple, Samsung, LG, orice vreti voi), camera, laptop, orice si beneficiati de o reducere de 5 ron/comanda daca introduceti codul promotional zaone inainte sa confirmati comanda din cosul de cumparaturi.

Stiu ca nu inseamna mult dar ganditi-va ca aveti o bere de la mine de fiecare data cand cumparati ceva de la ishield.ro 😉

14 COMENTARII

  1. foarte frumos gestul! eu personal iti multumesc pentru stirile zilnice scrise de tine. de o luna am iphone-ul, iar site-ul tau a devenit principalul ajutor al meu (mai ales partea cu tutorialele)

  2. Raman la parrea ca cea din stanga este folia adevarata, am avut-o pe tel si doar daca dai cu unghia raman urme pe ea,pe cand ala da cu cheia si nu se vede nimic…FAIL.
    Mare teapa.

  3. Nu e treaba mea asta, doar mi se pare de porc sa iti faci reclama la super folia care nu se zgaraie si numai daca dai cu unghia pe ea sa se vada urme, cine nu crede..poate sa incerce pe folia lui cu cheia ce a facut ala in clip…:)
    Intr-un fel e buna ca il protejeaza asa ca su uzura zilnica, eu am dat-o jos dupa o saptamana ca incepea sa ma enerveze.

  4. Vi se pare nu vi se pare, eu am spus doar ca aveti reducere la ce cumparati de acolo indiferent de producator. Va place cumparati, nu va place nu cumparati.

  5. @Zone, corect, dar dupa clipu ala m-am luat si eu cand am cumparat-o si e o minciuna, pe folie raman urme si daca dai cu unghia , iar ala da cu cheia si nu se vede absolut nimic.
    Folia ce o vand ei e fix cea din stanga pe care ramn urme.