Prima Pagina Nokia Video: Primele imagini cu Nokia X7-00

Video: Primele imagini cu Nokia X7-00

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vikCw9vfOdo[/youtube]

In clipul video de mai sus vedem ceea ce pare a fi noul Nokia X7 intr-un hands-on video gaming test. Terminalul este in stadiu de dezvoltare, ruleaza Symbian 3, are o camera de 8 megapixeli si 4 boxe montate pe colturile terminalului. Daca nu ar fi fost atat de orientat catre gaming as fi inteles pozitionarea acelor boxe, dar in conditiile in care pentru un racing game necesita pozitionarea mainilor peste colturile telefonului atunci nu prea inteleg modul in care au gandit inginerii de la Nokia cand au pozitionat acele boxe acolo. Anyway, terminalul are un ecran de 4 inch si o forma destul de ciudata, poate prea ciudata pentru gusturile mele.

M-as fi asteptat ca Nokia sa produca niste smartphone-uri ceva mai competitive si sa renunte la mult prea vechiul Symbian dar se pare ca nu exista nici o sansa si e pacat pentru ca Nokia inca este o companie mare care pierde incet incet in favoarea Android/iOS/ Windows Phone 7.

 • bOse

  In oricate stadii va fi telefonul, si orice symbian va avea, tot oribil va rula .

 • Mostwnted

  Cum e posibil sa nu-mi mai placa orice alt telefon? it’s not fair…sau sa zicem orice alt sistem de operare? E clar ca iOS nu are rival deocamdata…

 • ticu

  4 boxe să bubuie maneaua 🙂 Symbianul mi se pare super lent, am un e70. Sunt rezistente, te țin lejer 3 ani, dar cam atât. E perfect dacă vrei să vorbești, nasol dacă ești companie internațională competitivă. Trebuie să ți pasul cu tehnologia.

 • DjCultus

  Deja numai pozitia de jucat e anapoda ! Inca un fail spre a detrona Ios ( daca am putea zice si asta ) 😀

 • Dani

  Dap symbianul e in cădere liberă,inainte sa pun mana pe un idevice credeam ca symbianul e cel mai bun 😀 nu-i vad bine pe cei de la Nokia dacă nu scot un sistem de operare competitiv cu iOS si android