A aparut solutia de unlock, ce fac acum?

Vad ca multa lume inca nu intelege ce inseamna aceasta noua solutie de decodare asa ca prin acest articol intentioneza sa va raspund la intrebari pentru a nu ma intinde in comentarii cu acelasi raspuns scris de 10 ori. Inainte de a citit acest articol va rog sa cititi intai articolul acesta apoi acesta!

iPhone 3G

Daca aveti baseband 05.14.02/05.15.04 nu veti putea face decodare cu noua versiune de ultrasn0w din Cydia. Daca vreti decodare trebuie sa urmati acest tutorial. Puteti face jailbreak cu redsn0w 0.9.6 beta 5 peste alt jailbreak facut cu redsn0w, dar nu si peste cel facut cu sn0wbreeze sau alte programe de jailbreak. Folosind acel tutorial nu veti face restore ci doar jailbreak cu update la baseband-ul 06.15.00 de iPad care poate fi decodat de ultrasn0w 1.2. Nu conteaza daca sunteti pe iOS 4.1/4.2.1 pentru ca jailbreak-ul va fi untethered.

Merita sa fac update la iOS 4.2.1?

Da, iOS 4.2.1 aduce ceva imbunatatiri deci merita.

Pierd aplicatiile daca fac jailbreak?

Nu, nu pierzi absolut nimic daca faci doar jailbreak si update de baseband.

Se pierde activarea?

Nu se pierde!

Daca instalez noul ultrasn0w din Cydia ce se intampla?

Daca ai baseband 05.14.02 sau 05.15.04 nu se va intampla absolut nimic. Daca ai unul mai mic sau 06.15.00 atunci telefonul tau va fi decodat.

iPhone 3GS

Se aplica absolut tot ce am scris mai sus cu mentiunea ca : daca faceti update la 4.2.1(si aveti bootrom nou) veti avea parte de un tethered jailbreak, informatii despre asta gasiti aici.

iPhone 4

Din pacate pentru acest terminal nu exista nici o solutie de decodare. Jailbreak-ul pentru iOS 4.2.1 este tethered si poate fi facut cu acest tutorial.

Daca aveti alte sugestii pot completa lista de intrebari si raspunsuri.

Dati-l mai departe va rog.