Cum sa rezolvi problema cu autonomia bateriei dupa instalarea utrasn0w 1.2

Ieri v-am spus ca foarte multi utilizatori raportau faptul ca ultrasn0w cauzeaza o scadere dramatica a autonomiei bateriei imediat dupa instalarea ultrasn0w 1.2 din Cydia. E posibil ca problema sa fie de la Dev Team si sa apara in curand o noua versiune a ultrasn0w care sa o rezolve. Pana una alta daca inchideti internetul pe telefonul vostru veti constata ca bateria mai “scade” la fel de mult ca inainte, ca terminalul nu se mai incalzeste/etc. Se pare ca toata problema era de la faptul ca telefonul se conecta la internet si facea trafic incontinuu, un utilizator raportand ca a facut aproape 200 MB trafic peste noapte. Pe langa internet ar fi ideal sa inchideti si PUSH Notifications desi daca nu aveti aplicatii compatibile cu acest serviciu nici macar nu va fi activat.

Ca sa inchideti internetul mergeti in Settings>General>Network si setat pe Off Cellullar Data. Cand doriti sa navigati pe internet mergeti tot acolo si setati optiunea pe on.

Pe langa problema cu internetul se pare ca ultrasn0w mai are una cu GPS-ul, mai exact unii utilizatori au raportat ca nu mai pot face localizarea pe harta dupa instalarea ultrasn0w. iPhone-ul se foloseste de GPS-ul integrat pentru a face localizarea pe harta, insa foloseste si tehnologia AGPS care pe langa chip-ul GPS foloseste si reteaua de telefonie mobila pentru o cat mai exacta localizare. Probabil ultrasn0w afecteaza acest serviciu si de aceea GPS-ul nu functioneaza. Nu stiu inca despre o posibila rezolvare pentrua ceasta problema insa va voi anunta cand aflu.