Tableta iPad oferita gratuit in Japonia, iPad 2 e pe drum

Credeati ca reducerile cu ocazia Black Friday au fost singurele pentru tableta iPad? Ei bine, think again! Operatorul Softbank din Japonia a facut o promotie greu de refuzat pentru proprii clienti, si nu numai, oferind tableta iPad gratuit la incheierea unui contract de internet pe 2 ani ce costa 56$ pe luna. Privind pe termen lung un client ajunge sa dea aproape dublu fata de pretul tabletei iPad, insa sa nu uitam ca in acest pret este inclus si abonamentul de internet. Operatorul japonez este primul din lume care ofera tableta iPad gratuita la incheierea unui abonament si s-ar putea sa nu fie singurul pentru ca in viitorul apropiat si alti operatori vor introduce tableta iPad in oferta proprie.

In alta ordine de idei, se pare ca Apple a incheiat un contract privind furnizarea lentilelor pentru camera ceva fi implementata in viitorul model al tabletei iPad. Firma Largan Precision, care produce lentilele pentru camera din iPhone 4, pare a fi aleasa si pentru a produce componentele tabletei iPad 2, componente a caror livrare ar urma sa inceapa in primul semestru al anului viitor. So, acum nu mai ramane decat sa vedem ce anume ne va prezenta Apple in ianuarie.

Largan Precision has declined to comment on market rumors indicating the company will be the sole lens module supplier for Apple‘s upcoming iPad 2 tablet with shipments to kick off in the first quarter of 2011, according to a company filing with the Taiwan Stock Exchange (TSE).

Largan reportedly also supplies 5-megapixel lens modules for iPhone 4.