Prima Pagina Apple Laptop-urile si smartphone-urile produse de Apple sunt cele mai fiabile din lume

Laptop-urile si smartphone-urile produse de Apple sunt cele mai fiabile din lume

Cel putin asa sustine revista PC World care a facut topul celor mai fiabile laptop-uri ale anului 2010. Apple a intrecut in acest top firme de renume precum Dell, HP, Sony, Lenovo, Asus sau Toshiba si acesta este un lucru foarte bun pentru o companie care este in principal cunoscuta datorita terminalelor iPhone si a tabletelor iPad. Revista PC World a facut un studiu pe aproximativ 80.000 persoane si a impartit rezultatele in mai multe categorii iar Apple a reusit sa obtina cele mai mari note la multe dintre ele. In mod surprinzator doar 8% dintre cei intervievati au declarat ca nu au gasit vreo rezolvare atunci cand au apelat la Apple pentru ajutor, acest procentaj fiind mult mai mic decat cel inregistrat de alte companii mult mai bine “clasate” decat Apple.

Aceeasi revista PC World a facut o lista si a celor mai fiabile smartphone-uri de pe piata si desigur ca Apple a iesit din nou pe primul loc avand cele mai mari note dintre toti producatorii. Pe locul 2 a iesit HTC si pe 3 Motorola iar Nokia a iesit abia pe locul 5 obtinand note foarte foarte slabe fiind in aceeasi categorie cu Samsung si LG. E interesant ca Apple este in continuare pe primul loc avand in vedere problemele cu antena si cu senzorul de proximitate, insa trebuie luat in considerare faptul ca acest sondaj nu a intrebat utilizatorii despre aceste probleme ci despre cat de usor poate fi folosit smartphone-ul iar Apple are cele mai bune note.

So, Apple o duce bine anul acesta.

 • Pingback: Tweets that mention Laptop-urile si smartphone-urile produse de Apple sunt cele mai fiabile din lume -- Topsy.com()

 • Doc

  Cine a pus mana pe o scula Apple, e multumit! CIne a avut probleme si a mers la Noumax, a avut satisfactia unui ajutor ce se simte, diferit fata de alte pravalii cu service… Nu cunosc Noumaxul, insa peste tot citesc de bine si sunt autorizati de catre Apple, nu e treaba pe genuchi… Scriu de pe un Macbook Pro, un 5.1, iar trecerea la Apple a inseamnta o experienta unica, practic refuzul de a ma intoarce in mediul Windows! Am spus mediu si nu OS experience 😉

 • Mariusr22

  Obviously. E un lucru normal. Calitatea se plateste.

 • Tigris Regalis

  “Apple … o companie care este in principal cunoscuta datorita terminalelor iPhone si a tabletelor iPad” – LOL! Au trecut 20 de ani de când am ieșit din bezna comunistă și 15 ani de când avem internet, nu se poate ca în RO să nu se fi auzit încă de Mac?!

  Nu este nimic de mirare în rezultatele referitoare la laptop-urile Apple, aceste rezultate sunt anual confirmate, premiate și recenzate. Bună dimineața, România!

 • Tigris Regalis

  Faptul că Apple este în continuare în vârful satisfacției legate de smartphone-uri confirmă că pretinsele “probleme cu antena si cu senzorul de proximitate” sunt foarte limitate, fără vreun impact semnificativ pentru experiența de utilizare a marii mase a utilizatorilor, fiind mai mult o “vuvuzelă” a blogosferei.

 • Lol, depinde la cine te referi, marea masa stie doar de iPhone.