redsn0w, marea problema a jailbreaking-ului

redsn0w este in momentul de fata singurul program de jailbreak care ne permite sa jailbreak-uim iOS 4.2.1 pe orice iDevice. Din pacate veti observa ca toate versiunile redsn0w 0.9.6 sunt beta, sunt beta pentru ca Dev Team la 6 luni dupa lansarea primei versiuni beta nu vrea sa rezolve problemele aferente. Aici ma refer la utilizatorii de Windows Vista/7 care au de patimit cu acest program buguit care in mod total aleator afiseaza eroarea de mai sus si blocheaza telefonul in timpul procesului de jailbreak. Nu va spun ca saptamana trecuta cand am facut jailbreak la iOS 4.2.1 a trebuit sa repet de vreo 10 ori procesul de jailbreak, chiar si in compatibility mode, pana am reusit sa fac o data jailbreak.

redsn0w este un program prost facut pentru utilizatorii de Windows si spun asta pentru ca acum Windows Vista/7 este instalat pe cele mai multe dintre PC-urile voastre si Dev Team nu face nimic pentru a rezolva compatibilitatea redsn0w in ceea ce le priveste. Stiu, trebuie sa le multumim pentru aceste programe dar totusi, a trecut atat timp si nu fac nimic deci e in mod clar un refuz voalat de a rezolva o problema cu care se confrunta foarte multi oameni.

Anyway, daca sunteti in mijlocul procesului de jailbreak si redsn0w va afiseaza acea minunata eroare in timpul upload-ului de ramdisk si telefonul vostru ramane blocat, atunci apasti simultan butoanele Home + Lock, telefonul se va reseta si veti relua procesul de jailbreka de la 0. E neplcat, dar asta e situatia acum.