SpeedClock estimeaza viteza obiectelor din jurul tau

SpeedClock este o noua aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care estimeaza viteza obiectelor din jurul nostru. Practic aceasta aplicatie transforma iDevice-ul nostru intr-un radar deoarece conform developerului sau poate estima viteza masinilor sau a oricaror obiecte indiferent de marime. Tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati camera terminalului catre obiectul a carui viteaza doriti sa o stiti si aplicatia o va afisa in cateva secunde pe ecran. Aplicatia ar folosi un sistem de motion detection pentru a estima viteza, insa eu unul sunt cam circumspect cu privire la acuratetea datelor afisate.

Employing the device’s three-axis gyro and basic trigonometry establishes distance. Speed and laps are measured using the motion sensing of the video camera, timing the interval between the object entering and leaving the frame. The app is compatible with iPhone 3Gs, iPhone 4, and iPod touch 4.

Aplicatia este disponibila in AppStore pentru doar 0.79€ si functioneaza doar pe iPhone 3GS/4 si iPod Touch 3G/4G. Isi merita oare banii? Imi vine greu sa cred..

Pretul initial:
Nume:
speedClock

0.79





Developer: Sten Kaiser
Categoria: Utilities


Descriere: Easily measure the speed of cars, boats, skaters, skiers, cyclists, running dogs, model cars, footballs, etc, etc. Uses motion detection, so you only have to hold up the iPhone towards the moving object. Also includes a motion controlled timer and a dista…




4 COMENTARII

  1. Este foarte usor de verificat,il pui pe un prieten sa treaca pe langa tine cu masina la o viteza constanta si te verifici cu kilometrajul lui.
    Btw,aplicatia este deja pe Installous.Am sa o testez azi si revin cu comentarii 😉

  2. apropos de instalous… nu stiu daca ati remarcat dar azi a aparut update. si merge mult mai bine si pe ipad si pe iphone 3gs dupa update.
    au adaugat si o functie noua de download later…
    acum arata cat mai ai de downloadat nu cat a downloadat…. si per total mie mi se misca mai bine si nu mai apar erorile acelea cu afisarea unui popup gol inainte de pupup-ul final care anunta terminarea instalarii… [banuiesc ca aparea si la altii].
    acum apare direct pupup cum ca aplicatia a fost instalata.

  3. Merge chiar foarte bine. Logic ca trebuie setata distanta pana la obiect apoi calculeaza timpul necesar parcurgerii de la un capat al ecranului la celalalt. Se calculeaza cu niste formule simple. Era hocus-pocus daca nu cerea distanta pana la obiect.