GloveTips permite folosirea iPhone-ului chiar si cu manusi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Q2V7aniKyM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZMqMN9HBN4M[/youtube]

Incet incet iar incepe sa isi faca simtita prezenta in Romania si temperaturile scazute impun protejarea extremitatilor deci foarte multi dintre noi vor purta manusi in lunile ce vor urma. Dupa cum prea bine stiti, iPhone-ul are un ecran capacitiv care nu se impaca absolut deloc, cu manusile fie ele din material ori piele. GloveTips este un mic accesoriu care prin atasarea la orice manusa va permite interactiunea cu ecranul terminalului chiar si atunci cand aveti manusa pe mana. Accesoriul este reprezentat dintr-un mic disc metalic conductiv care permite contactul cu ecranul terminalului chiar si atunci cand intre mana noastra si disc se afla un anumit material.

Sincer sa fiu ideea este excelenta mai ales ca in ultimele zile m-am tot chinuit cu telefonul si manusile. GloveTips este format dintr-un set de 3 astfel de discuti(sau 3 perechi, nu am reusit sa ma dumiresc cu privire la acest aspect) si pretul este destul de piperat, 20$ pentru un astfel de set.

  • Apple iPhone, iPad and iPod (including Touch, Classic and Nano)
  • All Google Android devices: HTC Evo, Aria; Motorola Droid, Droid 2, Droid X, Samsung Galaxy S
  • Palm Pre and Pixi
  • Touchscreen ATMs
  • ANY CAPACITIVE TOUCHSCREEN DEVICE

Voi decideti daca merita sau nu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rafonFeLI1c[/youtube]

4 COMENTARII

  1. astia sunt nebuni? voi vorbiti serios ca nu merge cu manusi? saptamana asta cd a fost super frig eram afara cu manusi din piele intoarsa si am folosit fara probleme 3gs-ul. chiar a fost nevoie sa caut un contact in timp ce vorbeam la telefon. a mers fara probleme. ma amuza cd vad ce fac cu manusile :)))