iPhone ocupa primul loc in topul \”obsesiilor\” anului 2010

Motorul de cautare Yahoo a facut un top al “obsesiilor” anului 2010 iar prin obsesii intelegem cele mai cautate cuvinte despre o persoana/produs/obiect/serial/expresie/etc. In acest top terminalul iPhone 4 ocupa primul loc iar asta ne creeaza o imagine cu privire la popularitatea terminalului. In acest top iPhone 4 este acompaniat de tableta iPad care se claseaza pe locul 3, ele fiind despartite de Linsay Lohan care nu e fost la fel de “cautat” precum iPhone 4 dar a intrecut macar tableta iPad. Aceste statistici privesc doar cautarile din SUA deoarece primele 10 locuri sunt ocupate de produse/persoane pentru care americanii au cel mai mare interes.

In acest top iPhone 4 si tableta iPad au reusit sa intreaca in popularitate: serialul TV Glee, serialul TV Jersey Shore, Facebook, plus alte cateva subiecte prea putin interesante pentru noi. Yahoo este, chiar si in SUA, mai putin folosit decat Google deci parerea mea este ca un astfel de top facut de Google ar oferi o imagine mult mai aproape de realitate in ceea ce priveste cautarile despre anumite subiecte.

Totusi iPhone 4 este un succes colosal, cel mai de succes iPhone, sau poate produs Apple, de pana acum.

10 COMENTARII

  1. @zaone – am observat ca ai problema cu butonul home. Nici eu si nici ceilalti prieteni ai mei nu am intalnit problema, dar uite o diferenta in legatura cu telefoanele.

    Cineva il are din 2 Septembrie (cumparat UK) ,iar eu l-am luat dupa 20 Septembrie (AT&T USA) . El are probleme cu senzorul de proximitate, eu n-am nici cu semnalul , nici cu senzorul. Alta persoana care l-a luat pe 1 Octombrie din USA, la fel nu are probleme.

    So, raman la ideea mea ca s-a rezolvat ceva din fabrica…

  2. Zaone, exact ce spuneai tu: ca nu este nici o legatura intre loturile noi si posibile mici modificari hardware.Eu as zice ca ar fi interesant sa deschizi un subiect pe tema asta, o ” confruntare” intre terminalele cumparate pana in octombrie inclusiv si cele cumparate de prin noiembrie.Astfel iti vei da cat de cat seama daca sunt bazaconii si iphone 4 lot nou nu a suferit nici o modif hardware sau are mici schimbari.

  3. Am observat că începe lumea să-și ia iPhone și în Cluj. Timid, dar apar utilizatori. Păcat că nu toți îl folosesc la capacitate maximă.

  4. Oameni buni, eu am iPhone 4 din august si am avut probleme cu senzorul doar de 2 ori, wtf? Nu va “ganditi” ca terminalele alea sunt magice, nu sunt.