Prima Pagina Apple Video: RIM achizitioneaza The Astonishing Tribe, are in sfarsit o sansa in...

Video: RIM achizitioneaza The Astonishing Tribe, are in sfarsit o sansa in razboiul contra Apple

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7_mOdi3O5E[/youtube]

Va mai aduceti aminte de clipul video de mai sus? Vi l-am prezentat acum aproape 2 luni si la acea data am fost extrem de impresionat de UI-ul dezvoltat de echipa de la The Astonishing Tribe pentru a fi mai apoi dezamagit de modul in care Fujitsu Siemens a inteles sa se foloseasca de el. Ei bine se pare ca cei de la T.A.T. au avut norocul de a fi “cumparati” de catre RIM care intentioneaza foloseasca elemente din UI-ul dezvoltat de T.A.T. in noua tableta PlayBook si in viitoarele smartphone-uri BlackBerry. Privind la acel video as spune ca BlackBerry are o mina de aur la indemana si daca va sti sa ii “culeaga” resursele ar putea dezvolta un sistem de operare nu doar performant dar si atragator din punct de vedere grafic.

Poate veti spune ca sunt nebun insa consider ca Apple ar fi trebuit sa ia initiativa si sa cumpere T.A.T. inaintea celor de la RIM deoarece iOS are nevoie de un facelift serios iar UI-ul din acel video are destule elemente care ar putea fi implementate in iOS. Eu unul sunt extrem extrem de curios ce va/daca va reusi RIM sa faca impreuna cu echipa de la The Astonishing Tribe.

Today we are pleased to confirm plans for The Astonishing Tribe (TAT) team to join Research In Motion (RIM). We’re excited that the TAT team will be joining RIM and bringing their talent to the BlackBerry PlayBook and smartphone platforms.

 • dragos

  M-ai schimbam un presedinte si vreo 3 guverne pina in 2014 :))

 • Cashix

  Parca e windows 7 phone…

 • Aurelius

  mie mi se pare o mizerie de ‘preview’. mai vazusem ceva asemanator la Nokia acu vreo 5 ani. cu un telefon pe care il facea o tipa bratzara. this is more like 2020.
  dragut insa ca tipul d la birou , Derick, foloseste tastatura si mouse Apple.

 • dave

  mnoh…asta chiar e o chestia tare….ce era bine cumparata de apple. 🙂

 • in reclama aveau tastatura si mouse Apple. 🙂

 • coder

  exact ….apple rocks:D

 • DjCultus

  Pana in 2014 cale lunga ! Oricum singurii care pot revoluționa ” phone-ul ” e iPhone ! Adik apple ! ASA cum tastatura si “magia” sunt prezente tot ASA va fi si apple prezent cu ceva revolutionar 😡 !…