iPad la eMAG mai ieftin decat in Apple Store, profitati de reducere!

Luna sarbatorilor aduce reduceri importante la magazinele online din Romania, dupa cea oferita de iShield in cazul foliilor, iata ca astazi eMAG face una pentru tabletele iPad. In poza de mai sus aveti tableta iPad 16GB Wi-Fi only care costa doar 1.999 lei, adica un pret MAI MIC decat cel cu care o puteti achizitiona din Apple Store Italia spre exemplu. Da, stiu ca suna fantastic insa iata ca se poate si la noi si avem tablete iPad la preturi mai mici decat in magazinele Apple!

Iata preturile tabletelor iPad la eMAG :

Am marcat cu rosu produsele care au preturile cele mai bune si mai ieftine decat in Apple Store-urile din alte tari. Din pacate cei de la eMAG nu au dorit sa imi ofere informatii cu privire la reduceri, dar oricum achizitionati acum cat aveti timp.

Va rog sa impartiti articolul, poate sunti unii care asteptau o asemenea promotie!

39 COMENTARII

  1. Cu iPhone si restul am mai inteles, e ceva in plus, dar cu iPad nu am inteles niciodata care e faza. Dai 2000 lei pe ceva ce tine locul unui laptop dar nu e laptop… 🙂

  2. Posibil, am inteles ca Apple va reduce productia tabletelor iPad 1. Sunt curios totusi daca le va mai vinde in continuare asa cum face cu vechile modele de iPhone.

  3. perfect de acord cu cezarica
    @ alin cristian: am pus mana pe unu, m-am jucat chiar mult cu el si nu m-a atras deloc, am tot incercat sa gasesc motive pentru care l-as putea prefera in locul lui iphone 4 si, crede-ma, n-am prea gasit…

  4. ipad, desi e un produs de calitate si atractiv, ramane totusi un moft foarte scump si nu atat de practic, dar “mirajul” unui “iphone” cu ecran imens e foarte mare si unii care dispun il cumpara.
    Este si o doza mare de snobism la mijloc.

  5. Da, in SUA da, insa preturile astea sunt mai mici decat cele din magazinele Apple din Europa, so parerea mea este ca merita, mai ieftin gasesti poate doar la bisnitari.

  6. Oricum preturile sunt mari 🙁 * ipad 16 gb 3g pe emag 2800 lei iar in apple store usa 629= aprox 2000 lei ) – e totusi o diferenta.

  7. Nu fa comparatia cu Apple SUA pentru ca de acolo nu ai cum sa achizitionezi, fa comparatia cu Apple Store-urile din Europa unde pretul e mai mare decat la eMAG. Si inca ceva, la preturile din SUA trebuie adaugat si TVA-ul care nu e prezent in pretul final.

  8. @zaone, daca te uiti pe apple store Espana vei descoperii ca preturile sunt mai mici decat in eMAG si foarte apropriate de apple store usa (bineinteles daca la pretul specific pt apple store usa mai adaugi TVA si transport pana in europa = preturi apple store Espana [care includ si tva])

  9. @zaone: scuze ai dreptate cu cel de 16gb simplu (cu toate ca diferenta e infima) dar apple store Espana le bate pe restu inclusiv celelalte 2 marcate de tine cu rosu 🙂

    PS: comparatia o faceam intre 16gb 3g fiindca eu nu mi-ash lua never un ipad only wi-fi (la noi in Romania in multe locuri gasesti wi-fi dar totodata in si mai multe locuri nu ai wi-fi)

  10. Vorba aluia cu balciul, “e bun pretul, dar nu prea”. Pai normal ca lor le convine sa le dea cu 2000 lei din moment ce pana acum le-au tot dat cu 2500-2800 si le-au achizitionat cu ~1600. Ce mai reducere…

  11. Chiar astazi mi-am luat 16gb wi-fi only.
    Consider ca am suficient net pe iphone, acasa wifi la serv wi fi..
    That’s all.
    Consider un deal bun.
    Numai bine

  12. iPad se vrea sa fie un substitut de laptop, dar nu ii vad hazul cand cu un iPad nu o sa fac niciodata ce pot face cu un laptop. Repet, am inteles iPhone, dar pe asta nu. mi se pare o prostie mare sa arunci banii pe geam. 🙂 Mai degraba iau un iPhone 4 decat asta…

  13. Nu este substitutul laptopului. Este altceva!!este mobilitate, este comoditate, este design, si in acelasi timp hi-tech.
    Pana deschizi laptopul esti deja satul de navigat!

  14. Versiunile 3G sunt exagerat de scumpe. Cum naiba sa ceri 700 lei in plus doar pt un modem 3G?! 😐 Pai modemul ala face cat 1/3 din pretul ipdaului?!

  15. din cate vad eu, in apple store e 499 dolari wi fi only 16 gb ceea ce inseamna undeva la 1600 lei , si cea din eMag e 1999 cum e mai ieftin ?

  16. Ce comentarii domne…Daca stii ce e iPad si daca il vrei acum e momentul, in Romania mai ieftin de atat nu cred ca poate sa fie. Cine isi doreste iPad are acum o oferta superba, eu asteptam sa fie adus oficial la reselleri gen Noumax sau iStyle, insa aceasta oferta e de nerefuzat. Acum daca voi vreti galaxy tab va luati galaxy tab, da vreti sa va legati iphone 4 la un lcd, n-aveti decat. iPad insa e iPad, e unic si asta se vede si prin numarul unitatilor vandute.

  17. @Neda Balazs: Eu cred că se poate mai ieftin și @zaone spune că nu mai durează decât 100 de zile până atunci! 😉

    Iar dacă aștepți de la Noumax sau iStyle produse nu ieftine, dar măcar comparabile la preț cu produsele Apple oferite în alte țări, cred că mai ai de așteptat mult și bine. Cine îi cunoaște, nu se mai miră.