Promotie: Achizitioneaza orice folie Alien Surface cu 30% reducere doar astazi!

Dupa o colaborare de succes in cazul concursului pentru cele 10 folii Alien Surface iata ca astazi ishield.ro si zaone.ro va aduc o noua promotie, de data aceasta sub forma unei reduceri de 30% la achizitionarea unei folii Alien Surface plus transportul gratuit oriunde in tara. Doar astazi, 7 decembrie, puteti achizitiona foliile Alien Surface pentru doar 60 de lei folosind codul zaone30 la plasarea comenzii plus codul oferit de ishield pentru transport gratuit. Codul pentru transport gratuit va este oferit de ishield.ro numai daca le urmariti unul dintre conturile de pe Facebook sau Twitter :

So, nu uitati : pentru a beneficia de 30% reducere trebuie sa introduceti codul zaone30 plus codul primit de la iShield.ro si veti achizitiona folii Alien Surface pentru doar 60 de lei bucata! Go get them!

Ca sa va raspund la intrebarea : Merita folia Alien Surface? Da, pot spune ca isi merita banii!!! Nu o spun doar de dragul acestui articol, nici de dragul promovarii. Am una montata de 3 luni pe iPhone si nu are praf adunat pe ea, nu s- dezlipit la colturi, tine foarte bine si protejeaza telefonul cu brio. Folia InvisibleSHIELD pe care am avut-o initial a tinut doar o luna pana sa se dezlipeasca complet asa ca in momentul de fata va recomand Alien Surface cu caldura.

Nu uitati ca promotia e valabila DOAR astazi 7 decembrie 2010!

Va rog sa “share-uiti” acest anunt, sunt sigur ca exista persoane care cauta promotii in perioada aceasta!

UPDATE: Se pare ca veti fi nevoiti sa folositi doar codul promotional zaone30 fara a fi nevoie de codul de transport. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic si pentru a beneficia de transport gratuit, facut folosind serviciul Prioripost al Postei Romane, trebuie doar sa confirmati la telefon ca urmariti unul din cele 2 conturi de Facebook sau Twitter al firmei iShield.

UPDATE 2: Promotia aceasta a luat sfarsit insa alta este in desfasurare asa ca daca doriti sa beneficiati de reducere 10% la orice comanda facuta in magazinul ishield.ro atunci folositi codul zaone10. Transportul ramane gratuit pe toata luna decembrie.