Untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 inainte de Craciun!

Astazi MuscleNerd ne-a demonstrat printr-un video ca iOS 4.2.1 poate fi jailbroken astfel incat dispozitivele sa aiba parte de un untethered jailbreak si desigur ca foarte multa lume se intreba cand vom avea disponibila aceasta noua solutie de jailbreak. Ei bine, comex ne anunta ca solutia de untethered jailbreak va fi disponibila inainte de Craciun, insa nu specifica daca e vorba despre solutia temporara dezvoltata de Dev Team sau de solutia permanenta dezvoltata de el. Oricum ar fi pana de Craciun ar trebui sa avem cel putin o solutie de untethered jailbreak pentru dispozitivele noastre disponibila de la oricine ar fi.

Pana una alta nu uitati ca Dev Team lucreaza si la o metoda care va permite downgrade-ul de baseband.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WVZ5MDPVHWU[/youtube]

17 COMENTARII

  1. zaone salut .am si eu o intrebare..am un iphone3gs neverlocked 4.2.1 fara jailbreak..pot sa`i dau downgrade la 4.1 si sa`i fac jailbreak fara sa fie vreo problema?multumesc

  2. Din moment ce a facut demonstratia ca functioneaza, ca exista de ce nu o publica? Avem parte oare iarasi de o lansare cu trambite si spectacol inainte de Sarbatori ca la cel de la 4.1? Nu m-as mira ca Geohot sa le strice iarasi planurile.
    Exista? Bun!Puneti-l la dispozitia doritorilor.
    Vor sa-l faca ” full option” , sa decodeze, jaillbreak, downgrade si mai stiu eu ce?
    Scurt si la subiect

  3. @dumi: Da, cu SHSH desigur.
    @Doru: Functioneaza dar nu e gata pentru public, o solutie de jailbreak strica multe prin sistem si ei trebuie sa o optimizeze.