Video: iOS 4.2.1 untethered jailbreak va folosi SHSH-urile salvate pentru iOS 4.2 beta 3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WVZ5MDPVHWU[/youtube]

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/12414871060619264″]

MuscleNerd a anuntat acum cateva minute pe contul sau de pe Twitter ca noua solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1 va folosi SHSH-urile pentru iOS 4.2 beta 3 salvate de voi in Cydia atunci cand acest lucru era posibil. Se pare ca aceasta metoda este pentru Dev Team “planul 2” deoarece comex inca lucreaza la solutia sa de untethered jailbreak, insa e foarte probabil ca aceasta metoda sa fie folosita pana la urmatorul update de iOS pentru a tine solutia lui comex “la pastrare” – asta e doar ceea ce presupun eu avand in vedere recenta situatie cu baseband-ul de iPad.

So, folosirea acestei solutii de jailbreak va presupune cel mai probabil folosirea acelor SHSH-uri pentru iOS 4.2 beta 3 si daca nu le aveti e posibil sa nu aveti untethered jailbreak pana la anul – aici desigur presupunand ca Dev Team NU va lucra in perioada sarbatorilor.

MuscleNerd va publica un vide in care va demonstra aceasta noua solutie de untethered jailbreak, pana atunci verificati daca veti SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 salvat in Cydia prin deschidrea Cydia.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/12415741261258753″]