iPad la promotie in hypermaketul Carrefour

Se pare ca tableta iPad pare a avea parte de atentia magazinelor din Romania si dupa ce ieri eMAG a oferit cel mai mic pret(inca disponibil) din Romania pentru tableta iPad, iata ca astazi am gasit in catalogul Carrefour o oferta la fel de buna pentru acelasi model. eMAG vinde tableta iPad 16GB Wi-Fi only pentru doar 1.999 RON deocamdata insa oferta nu va dura prea mult, iar Carrefour vinde acelasi model al tabletei pentru doar 2199 RON, deci alegerea e a voastra.

In ceea ce priveste modelul iPad 3G de 16GB, Carrefour are o oferta mai buna decat eMAG oferind tableta iPad cu 100 de lei mai ieftin decat magazinul virtual eMAG. So, daca doriti sa achizitionati o tableta iPad 3G atunci probabil Carrefour ar fi o alegere inteleapta avand in vedere ca pretul e foarte bun.

Promotia celor de la Carrefour este disponibila doar in hypermaket-urile din urmatoarele orase : Bucuresti, Brasov, Braila, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Pitesti si Oradea! Anumite produse nu se regasesc in Carrefour Unirii, Vitantis si Oradea Lotus!

via.

6 COMENTARII

  1. Duminica am achizitionat eu, din carrefour ploiesti, un ipad wifi 16 gb cu 2199 lei, deci pretul e real. Avea si modelul cu 3g 16 gb la 2699 parca…

    Culmea, vineri am vrut sa-l iau din germania, l-am vazut peste tot, 499 euro cel simplu de 16 gb si 599 cel cu 3 g… Intr-adevar, pretul e f bun.

  2. Asta stiti cum e: mi-am luat o casca Nokia bluetooth de la Orange pe puncte ThankYou, n-am platit nimic pentru ea. De la curier am primit una, expediata de o firma din zona vamala 0 Giurgiu, buna ea, dar parca facuta pentru Europa de Est. Daca o luam din magazin cu milioanele jos, probabil nu primeam acelasi lucru … sau nu ?