Prima Pagina Apple eMAG devine reseller autorizat pentru produse Apple

eMAG devine reseller autorizat pentru produse Apple

eMAG, unul dintre cele mai mari magazine de online retail din Romania, a devenit partener autorizat al companiei Apple in Romania. De acum eMAG vinde produse Apple de ani buni, abia acum au reusit sa obtina si certificarea Apple iar asta inseamna ca orice produse achizitionate de la eMAG vor beneficia de garantia unui reseller autorizat. Mai exact eMAG se alatura unor nume precum : Noumax, iStyle, Apcom si va oferi garantie pentru orice produse Apple in showroom-urile proprii.

Well what can I say.. welcome to the club. Asa se explica si promotia de acum cateva zile.

eMAG devine partener autorizat Apple în România

eMAG primeste certificarea Apple Authorised Reseller si tinteste o triplare a vânzarilor de produse Apple în 2011

Bucuresti, 09 decembrie 2010 – eMAG, cel mai mare magazin online din România, devine partener autorizat Apple, în urma unui proces amanuntit de auditare a serviciilor de vânzare si postvânzare precum si a politicilor de marketing online si offline.

Odata cu certificarea Apple, eMAG deruleaza programe de training pentru echipa de vânzari, care va oferi servicii de consultanta de specialitate, atât online, cât si în showroom-urile din întreaga tara. De asemenea, eMAG va dedica zone speciale pentru întreaga gama de produse Apple, treptat, în toate showroom-urile din tara.

“Ne bucuram sa vedem un interes din ce în ce mai mare al consumatorilor români pentru produsele Apple dar si o atentie sporita acordata de compania Apple pietei românesti. Noul statut al eMAG în relatia cu Apple si planurile comune ne fac sa credem în triplarea vânzarilor pe toata gama Apple în 2011 fata de 2010,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Principalele aspecte auditate de Apple în procesul de certificare au fost calitatea serviciilor oferite, consultanta si expertiza în produsele Apple, politicile de marketing si relatia cu clientii, incluzând suportul tehnic si posibilitatea de a înregistra si publica online opiniile si recomandarile consumatorilor. Ca revânzator autorizat, eMAG va beneficia de suport dedicat din partea echipei Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple în România, împreuna cu care va derula proiecte de promovare si vânzare.

 • Eu

  Asta înseamnă ca va fii un fel de AppStore magazin cum e in Anglia oficial Apple ?

 • TheDog

  @eu: nu, preturile o sa fie mai mari ca intr-un apple store
  scrie in articol ce inseamna reseller autorizat

 • Pur si simplu vor vinde produsele Apple fiind autorizati de Apple, Pana acum nu aveau autorizatia asta. Apple nu face franciza cu Apple Stores.

 • Eu

  In fine ms

 • chc3

  Cum vine asta,de acum emag vinde produse apple de ani buni?

 • eu ma bucur ca vor face concurenta la iStyle si poate mai scad preturile. 🙂

 • Tot ce se poate, eMAG e un retailer mult mai mare decat iStyle/Noumax/Apcom.

 • Pingback: Tweets that mention eMAG devine reseller autorizat pentru produse Apple -- Topsy.com()

 • Razvan

  La preturile care le pratica sunt neinteresanti…..dar poate cine stie…..

 • Blajan Alexandru

  Citez un amic dupa macuser:

  “Da. Apcom, singurii care au voie să aducă Apple și restul trebuie să cumpere de la ei sunt parte dintr-un concern libanez.
  eMag cumpără de la Apcom RO
  care le ia de la Apcom EU
  care le ia de la Midis Group Beirut
  care le ia de la Apple.

  … și fiecare sfânt mai mușca o bucată …

  Și eMag au anuntat doar că sunt reselleri, nu și Apple Authorized Service Provider – așa că ei nu repară nimic. ”

  Si da, are dreptate. Nu va lasati inselati doar pentru ca legea din Romania este interpretabila.

 • Pai am zis ca persoanele care achizitioneaza de la eMAG beneficiaza de garantia unui reseller autorizat, whatever that means.

 • Salutari tuturor,

  Orice firma poate vinde produse Apple in baza unui contract de distributie. Aceasta certificare este data pentru calitatea serviciilor si compatibilitatea cu standardele Apple. Exista doar cateva firme cu acest statut in Romania, desi sunt mult mai multe care vand produse si accesorii.

 • Buna ziua, deci cumparati produsele de la ei sau prin schema explicata mai sus? Si oferiti garantie pentru orice produse Apple, asa cum face un authorised service provider sau doar pentru produsele vandute de voi?

 • Zaone, vindem produse Apple ca reseller recunoscut de Apple, cred ca asta spune tot ce are nevoie un client. Nu facem service efectiv, pentru asta exista Apple Authorised Service. Dar daca ai probleme de service cu produsele cumparate de la noi, poti fi sigur ca vor fi remediate in cel mai scurt timp.

 • Ok, am inteles ideea. Pana cand tineti activa promotia pentru iPad? Btw, un banner cu promotia asta nu aveti? Am incercat sa fac un banner grafic dar e pentru “the net”.

 • Depinde doar de stoc. Vointa este mult mai multa 🙂

 • Ok si pentru partea a 2-a a intrebarii?