Vodafone deschide magazinele pe 17 decembrie la ora 0:00 pentru lansarea iPhone 4

Astepti de mult lansarea iPhone 4 la Vodafone? Daca da atunci am o veste buna pentru tine : Vodafone va deschide magazinele pe 17 decembrie la ora 0:00 pentru a lansa cel mai cautat dispozitiv al momentului. Nu stiu de ce dar am impresia ca acest anunt are legatura cu cel facut de Cosmote azi.

Incepand cu data de 17 decembrie gasesti iPhone 4 in oferta noastra!

Asa cum ti-am promis, revenim cu noutati de ultima ora despre cel mai hot smartphone al momentului.

Pregateste-te sa experimentezi cele mai avansate tehnologii incorporate vreodata intr-un telefon, cu un design revolutionar din sticla si otel inoxidabil.

Vino pe 16 decembrie, ora 24:00 la Magazinul Vodafone din Bucuresti, Bd. Magheru nr. 2 – 4 si fii primul care intra in posesia celui mai dorit telefon din lume. Sau comanda-l online pe www.vodafone.ro/iphone.

Vom reveni in curand cu detalii complete despre preturi si oferte disponibile.

21 COMENTARII

  1. Se pare ca va exista o competitie pana la urma.Deja vad ca a inceput.Chiar sunt amuzanti astia de la Vdf cu 12 noaptea dupa anuntul celor de la Cosmote.Parca vad ca cei de la cosmote il vor lansa pe 16..numai sa fie inaintea Vdf.

  2. Sunt curios cine se duce la 12 noaptea cand se si anunta cod galben…
    Parca vad ca o sa faca ca Orange, sa angajeze figuranti :)))

  3. Da ma grabesc sa-mi pun cortul in fata la Voda :))))). NOOOOT
    La Voda sigur va fii mai scump decat la Orange, doar toate smartphones sunt mai scumpe la ei.
    La Cosmote nu m-ar mira sa-l dea gratis sau cu 1 leu.

  4. Fratilor informatie de ultima ora FOOOARTE importanta la Cosmote terminalele iphone 4 vor fi NEVER LOCKED! Asta e sigur am aflat din gura cuiva sus pus in Cosmote!

  5. Dacă va fi vreo surpriză la preţuri, aia sigur va veni de la Cosmote. Totuşi în România oferta Orange oricum e mai bună decât majoritatea ofertelor din Europa, deci nu ştiu cât ar mai putea să scadă preţurile ceilalţi operatori.

    P.S. La Cosmote s-ar putea să nu fie blocate, pentru că asta ţine de decizia operatorului, nu de Apple, şi cum Cosmote vinde toate terminalele deblocate…

    Dar oricum, nu ştiu ce importanţă mai are acum că vine deblocat, dacă e disponibil la toţi operatorii. Poate pentru preţ, eventual, dar de ce te-ai lega de Cosmote 2 ani, ca să-l foloseşti pe Orange de exemplu.

  6. sunt neverlocked la cosmote, preturile vor fi cele mai mici de pe piata, vor exista abonamente dedicate pentru iphone, si de lansat se lanseaza odata cu cei de la vodafone la 12 noaptea:)