Video: Un benchmark dezamagitor pentru Sony Playstation Phone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FXobUIKZjU8[/youtube]

Noul gaming device al celor de la Sony se apropie incet incet de lansarea oficial insa inainte de a ajunge acolo cei de la Engadget au obtinut un clip video in care terminalul ruleaza un benchmark grafic. Quallcomm Neocore este benchmark-ul folosit in acest video si dupa cum puteti vedea Sony Playstation Phone nu se descurca prea grozav obtinand o medie de aproximativ 24fps. Google Nexus S a reusit sa obtina in jur de 55 fps in acelasi benchmark, deci mai mult decat dublu dar daca va uitati atenti veti observa ca grafica este indeajuns de rudimentara incat chiar si Sony Playstation Phone ar fi trebuit sa aiba rezultate cel putin la fel de bune avand in vedere ca e orientat catre gaming.

Daca asa intelege Sony sa faca concurenta unui dispozitiv precum iPhone 4 sau iPod Touch 4G atunci poate ca isi merita pozitia pe piata la ora actuala si poate ar trebui sa se orienteze spre dezvoltarea dispozitivelor facute special pentru gaming, adica PSP-urile. Din pacate Apple trebuie sa fie tinuta mereu “in prizaa” altfel urmatoarele produse nu vor fi la fel de “revolutionare”.

2 COMENTARII

  1. dacaai fi citit bine articolul de pe endgadget ai fi vazut ca si ei presupun faptul ca telefonul nu este inca finalizat, nici pe partea de hardware si nici pe cea de software. e posibil ca retail units sa se comporte mult mai bine decat ce vedem in filmuletul de mai sus.

    in plus, daca o sa poti juca toata libraria de jocuri prezenta pe PS Store cu un frame rate decent, atunci chiar ca nu mai conteaza cate fps scoate in acel benchmark.

  2. Am citit atent, si? Asta e stadiul in care se afla PSP Phone acum, dezamagitor(parerea mea). Sincer sa fiu in 2010 grafica aia e cam depasita. Totusi jucatorii asteapta grafica high-end – a se vedea Infinity Blade.