iPhone 4 alb devine ornament pentru bradul de Craciun

Ti-ai dorit un iPhone 4 alb dar datorita celor de la Apple nu ai mai apucat sa il iei? Esti un impatimit al iDevice-urilor si ai vrea sa-ti decorezi bradul de Craciun cu un astfel de dispozitiv(real sau nu)? Ei bine iata ca exista o solutie si pentru dorinta ta! Un magazin de accesorii din SUA are disponibile pentru comanda cateva ornamente de brad care arata exact precum un terminal iPhone 4 alb sau negru. Aceste ornamente sunt facute manual – accesorii handmade ca tot sunt la moda acum – si din pacate sunt disponibile in cantitati limitate.

Pretul de 2$(3.5$ cu transport inclus) este indeajuns de mic pentru a convinge detinatorii de iDevices sa-si orneze bradul cu un terminal iPhone 4 insa din pacate accesoriul este livrat doar pe teritoriul Statelor Unite. Sincer sa fiu nu cred ca as pune asa ceva in bradul de Craciun, am unul in marime naturala pe masa si parca n-as vrea sa-l vad si in brad.

6 COMENTARII

  1. Salut zaone..scuza-ma ca scriu aici dar am nevoied e ajutorul tau.. cum recuperez o filmare video de pe iphonul meu…din pacate am sters un filmulet si as dori sa il recuperez..cum pot sa procedez..ms mult pt intelegere si ajutor