Concurs: Castiga unul dintre cele 5 coduri gratuite pentru jocul Tank-O-Box

Tank-o-Box este un arcade combat game în care  aveti controlul asupra unui tank cu ajutorul caruia trebuie sa distrugeti celelalte blindate imprastiate de-a lungul hartilor. In fiecare nivel veti avea de luptat cu minim 4 tancuri, fiecare dintre ele avand un blindaj si o arma speciala iar complexitatea armelor si tipurilor de blindaje va creste direct proportional cu completarea misiunilor. Hartile din joc sunt pline de tot felul de obstacole, unele distructibile altele nu si veti vedea ca ele joaca un rol foarte important in supravietuirea voastra. Controlul jocului se face fie folosind un D-pad activat din stat fie folosind actiunile de tip swype iar eu va recomand sa folositi swype-urile pentru ca va lasa sa manevrati mult mai usor jocul.

Sincer sa fiu acest joc imi aduce aminte de celebrele “dischete” pentru consolele “Terminator” ce se gaseau in Romania prin anii ’90. Nu stiu daca va aduceti aminte dar era un joc cu tancuri, pe care eu il jucam in mod constant, si acesta seama destul de bine cu el. Din pacate jocul nu este optimizat pentru ecranul retina si este pacat deoarece i-ar fi crescut mult valoarea.

Pentru a participa trebuie sa :

  • ma urmariti pe contul zaonero – FaceBook, sau;
  • sa ma urmariti pe contul zaone – Twitter.
  • dati un share(NU like) pe Facebook sau un tweet pe Twitter folosind unul din cele 2 butoane(mijloc, dreapta) din aceasta pagina plus un comentariu cu textul Particip si un link catre pagina profilului vostru de pe Facebook sau Twitter unde pot vedea ca ati indeplinit cerinta privitoare la share/tweet.

Daca nu indepliniti conditiile de mai sus atunci inscrierea voastra va fi invalidata si veti pierde premiul. Va rog sa fiti foarte atenti pentru ca am descalificat 3 persoane la vechiul concurs.

Concursul va lua sfarsit diseara la ora 22:00.

Acest concurs a fost facut de zaone.ro in colaborare cu Alawar.com. Firma Alawar.com a avut bunavointea de a ne oferi aceste coduri pentru concurs si le multumesc pentru asta. Va recomand sa vizitati portofoliul companiei Alawar pentru ca destule jocuri pentru iDevices/Mac si poate gasiti ceva care va intereseaza : iPhone, iPad, Mac. Totodata va recomand sa vizitati promotia Winter Specials organizata de Alawar unde veti gasi jocuri interesante la reducere.

Pana una alta puteti testa versiunea lite a Tank-o-Box din AppStore.

UPDATE: Castigatorii sunt : Viorel Draganescu, Christian Nossy, Alexandru Coman, Sergiu Dodis, Ovidiu Moraru.

Pretul initial:
Nume:
Tank-O-Box Lite

Gratuit





Developer: Alawar Entertainm…
Categoria: Games


Descriere: Tank-o-Box is an arcade combat game in which you operate a tank during intense battles that unfold on an imaginary writing desk between amusing children’s sketches and office stationery. Completing your assignment won’t be easy because you’ll have to figh…




43 COMENTARII

  1. Aveti lista castigatorilor mai sus, va astept maine cu un nou concurs, dar cu metoda clasica de participare, adica un singur comentariu cu textul Particip.
    Multumesc pentru participare.