Video: Real Racing multiplayer update si N.O.V.A. 2 disponibil pe 16 decembrie

Acum vreo luna si ceva Firemint a promis ca introduce in jocul Real Racing posibilitatea de a juca in multiplayer folosind Game Center-ul celor de la Apple. Iata ca Real Racing 2 “bate la usa” si Firemint a trimis in sfarsit in AppStore update-ul pentru Real Racing care va aduce multiplayer prin Game Center pentru noi toti. Nu se stie deocamdata cand va fi efectiv disponibil in AppStore acest update insa eu sper sa il avem gata sooner rathere than later pentru ca tare as vrea sa ma “intrec” cu voi in cateva curse.

Cu aceasta ocazie vreau sa va readuc aminte de lista utilizatorilor romani de Game Center, o lista in care sunt trecute peste 100 si ceva de username-uri ale utilizatorilor acestui site. Daca inca nu v-ati trecut username-ul in acea lista atunci ar cam fi vremea sa o faceti pentru ca developerii incep in sfarsit sa “se destepte” si sa implementeze in aplicatii functiile din Game Center care conteaza cu adevarat.


Pretul initial:
Nume:
Real Racing

3.99





Developer: Firemint Pty Ltd
Categoria: Games


Descriere: *Coming soon* ONLINE MULTIPLAYER via Game Center (free update)

There has never been a better time to buy Real Racing or Gift This App to a friend! Experience all of the excitement, competition and glory of championship racing. This is handheld racing lik…




[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fli2x–Crjk[/youtube]

Cea de-a doua noutate interesanta are legatura cu Gameloft si shooter-ul N.O.V.A 2 care va fi lansat pe data de 16 decembrie in AppStore. Clipul video de mai sus reprezinta cel mai nou trailer al jocului publicat de Gameloft in aceasta seara si desi nu sunt un fan al jocului, aceasta noua versiune arata destul de interesanta. Din pacate nu exista informatii cu privire la pret insa presupun ca va costa in jur de 4 – 5€. Pana una alta puteti achizitiona prima versiune lite a jocului din AppStore.

Pretul initial:
Nume:
N.O.V.A. – Near Orbit Vanguard Alliance FREE

Gratuit





Developer: Gameloft S.A.
Categoria: Games


Descriere: **IGN – Best Action Game of the Year: “a slam-bang action game that draws a new line in the sand”
**Pocket Gamer – 9/10 + Gold Award: “Extraordinarily polished gameplay and high production values guarantee a blast”
**Touch Arcade: ” One of the most ambiti…