Vodafone Romania carrier bundle update

Daca aveti un terminal iPhone si il folositi cu operatorul Vodafone Romania atunci probabil ati primit recent un mesaj prin care vi se cerea sa faceti un update pentru carrier bundle-ul din iOS. Acest nou carrier bundle aduce cateva modificari pentru toti cei care folosesc iPhone-ul in reteaua Vodafone, mai exact vorbim despre introducerea unui meniu numit “vf ro Services” in care aveti listate cateva numere scurte pentru serviciile Vodafone plus un link catre site-ul Vodafone(.com din cate am inteles eu si nu .ro).

Pe langa acest nou meniu veti observa ca in Settings>General>Network aveti in meniul Cellular Data cateva campuri noi in care aveti configurate setarile pentru MMS. Exista posibilitatea ca pentru unii dintre voi MMS-urile sa nu mai functioneze dupa acest update iar eu va recomand sa faceti un reset network settings din Settings>General>Reset pentru a rezolva problema.

Cam atat aduce acest carrier bundle, el este disponibil pentru voi toti deoarece Vodafone Romania este in sfarsit operator oficial recunoscut de Apple si acelasi lucru se va intampla in curand si pentru Cosmote Romania. Puteti sa faceti acest update fara griji deoarece nu va afecta decodarea, totusi cititi update-ul.

UPDATE: Efectuarea acestui update sterge din meniul Network optiunea pentru activarea internet tethering-ului. Pentru a il reactiva trebuie sa instalati o aplicatie de genul TetherMe sau MyWi.