Concus: Castiga unul din cele 5 coduri pentru jocul Smash Frenzy 2

Smash Frenzy 2 este un joc de tipul brick-breaker care va oferă o minge, o “paleta”, o constructie din cărămizi si va da posibilitatea de a va demonstra istetimea ina  distruge cat mai repede si mai eficient respectiva constructie. Fiecare nivel are o constructie 3D diferita si scopul vostru este de a folosi instrumentele puse la dispozitie pentru a o distruge cat mai repede. Daca mica bila nu este indeajuns de “puternica” pentru voi nu va temeti deoarece caramizile care compun fiecare constructie va ofera diverse arme/bonusuri cu care va veti “anima” jocul in cursul fiecarui nivel.

Iata ce features are jocul :

  • 100 de nivele cu locatii si obiecte din lumea reala;
  • power-ups si arme noi la fiecare nivel;
  • aparitia unor caractere noi pe parcursul parcurgerii nivelelelor;
  • 3 moduri de control: prin rotire, prin touch si cu ajutorul butoanelor.

Pentru a participa trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul Particip. Nu e nevoie de conturi pe Twitter/Facebook, Concursul se va incheia diseara la ora 22:00.

Acest concurs a fost facut de zaone.ro in colaborare cu Alawar.com. Firma Alawar.com a avut bunavointea de a ne oferi aceste coduri pentru concurs si le multumesc pentru asta. Va recomand sa vizitati portofoliul companiei Alawar pentru ca destule jocuri pentru iDevices/Mac si poate gasiti ceva care va intereseaza : iPhone, iPad, Mac. Totodata va recomand sa vizitati promotia Winter Specials organizata de Alawar unde veti gasi jocuri interesante la reducere.

UPDATE: Iata castigatorii : eu, Doru, vipfriend, Bybyka, Sn0w.

62 COMENTARII