Infinity Blade update saptamana viitoare

Infinity Blade, dezamagirea sezonului de iarna pentru posesorii de iDevices, va fi actualizat saptamana viitoare cand compania Epic Games intentioneaza sa trimita in AppStore un update pentru joc. Infinity Blade este cu siguranta cel mai bune realizat joc din punct de vedere grafic, insa repetabilitatea gameplay-ului i-a impins pe multi dintre jucatori sa declare ca 4.99€ reprezinta o suma mult prea mare pentru un joc la care grafica este singurul element care exceleaza.

In aceasta nota, seful echipei de dezvoltare a jocului a anuntat ca saptamana viitoare si in ianuarie vom avea parte de 2 noi update-uri pentru acest joc insa nu va faceti chiar atat de multe sperante pentru ca nu vom primi mare lucru. Update-ul de saptamana viitoare va veni cu 5 arme/scuturi noi si un nou set de armura, elemente care ne vor permite sa ajungem la nivelul 45 cu caracterul nostru. Pe langa obiecte vom avea parte de cateva NPC-uri noi, cel mai “rau” dintre ele fiind Marrow Fiend(cel din poza de mai sus) care probabil va fi un boss ce trebuie omorat pentru a ajunge la rege.

Desi modulul multiplayer care ne va permite sa facem misiuni cu prietenii nostri se lasa asteptat, totusi cei de la Chair ne promit ca in curand vom putea intra in zone noi din castel, vom putea intra in temnita si vom avea mult mai multe NPC-uri care ii vor face uitati pe actualii. Poate ca jocul va merita peste vreo 2 luni, dar acum e o pierdere de timp/bani.

There will be new areas to go to, the story will be evolving a little more as you see what the God King is really up to, and we’re going to let people go down into the dungeons,” Donald Mustard confirmed. “For high-level players especially, you’ll start to find some enemies that make the [current] enemies look like nothing.

Pretul initial:
Nume:
Infinity Blade

4.99





Developer: Chair Entertainme…
Universala
Categoria: Games


Descriere: The #1 grossing iTunes App! IGN’s iPhone Game of the Year! NEW FREE CONTENT on the way! See below for more details.

Thanks for making us the #1 grossing App on iTunes!

From Epic Games award-winning studio, ChAIR Entertainment, comes Infinity Blade,…