Concurs: Castiga unul din cele 5 coduri gratuite pentru jocul Vacation Mogul

Vacation Mogul este un joc de tip “tycon” care va da posibilitatea de a va demonstra capacitatile antreprenoriale prin construirea unui imperiu folosind resursele puse la dispozitie. In joc veti intra in pielea unui personaj care a avut “norocul” de a mosteni jumatate din averea unui unchi care a murit recent si spun jumatate deoarece cealalta jumatate a fost furata de avocatul surorii disparute. In Vacation Mogul doar imaginatia voastra va poate limita din a ajunge unul dintre cei mai mari antreprenori ai universului din joc.

Veti avea la dispozitie o anumita zona unei proprietati ce a apartinut uchiului defunct si voi va trebui sa o transformati intr-o zona turistica aducatoare de venituri. Aveti la dispozitie tot felul de cladiri si pe parcursul a 38 de nivele veti avea ocazia de a castiga mai multi bani(virtual desigur) decat v-ati fi imaginat vreodata. Puteti vinde sau cumpara  pamant la discretie, deci veti fi propriul stapan in ceea ce priveste modul de gestionare a averii si sunt sigur ca veti gasi o metoda de a deveni bogati in cel mai scurt timp.

Pentru a participa trebuie sa :

  • ma urmariti pe contul zaonero – FaceBook, sau;
  • sa ma urmariti pe contul zaone – Twitter.
  • dati un share(NU like) pe Facebook sau un tweet pe Twitter folosind unul din cele 2 butoane(mijloc, dreapta) din aceasta pagina plus un comentariu cu textul Particip.

Acest concurs a fost facut de zaone.ro in colaborare cu Alawar.com. Firma Alawar.com a avut bunavointea de a ne oferi aceste coduri pentru concurs si le multumesc pentru asta. Va recomand sa vizitati portofoliul companiei Alawar pentru ca destule jocuri pentru iDevices/Mac si poate gasiti ceva care va intereseaza : iPhone, iPad, Mac. Totodata va recomand sa vizitati promotia Winter Specials organizata de Alawar unde veti gasi jocuri interesante la reducere.

UPDATE: Castigatorii sunt :vipfriend, LTabara, Apetri S.C., aurel, ion100.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z72BHvudCcg[/youtube]