Oferta iPhone 4 la Vodafone Romania

La aproape 6 ore de la anuntul Cosmote, iata ca Vodafone a publicat in sfarsit preturile oficiale pentru comercializarea terminalului iPhone 4 prin reteaua proprie de distributie. Vodafone lanseaza nu doar iPhone 4 astazi ci si iPhone 3GS si are in oferta proprie 3 tipuri de terminale iPhone : iPhone 3GS 8GB, iPhone 4 16GB si iPhone 4 32GB.

Pentru aceste terminale Vodafone a pregatit 3 tipuri de abonamente de 19/39/59€ si preturi incepand de la 99€ pentru iPhone 3GS, 199€ pentru iPhone 4 in functie de abonament. Daca doriti sa achizitionati terminalul fara abonament atunci trebuie sa scoateti din buzunar 700€ pentru iPhone 4 16GB si 800€ pentru cel de 32GB.

Din pacate terminalele sunt codate in reteaua Vodafone insa daca achizitionati unul la pret standard atunci aveti posibilitatea de a cere decodare gratuita celor de la Vodafone.

In ceea ce priveste oferta, pot spune cu lejeritate ca daca aveti de gand sa luati un iPhone 4 atunci Cosmote are cea mai buna oferta deoarece preturile la liber sunt mai mici si terminalele sunt deja decodate.

iPhone 4 in oferta Vodafone Romania

Bucuresti – 17 decembrie 2010

iPhone 4 vine in oferta Vodafone Romania incepand de astazi impreuna cu o varietate de planuri tarifare, care acopera toate nevoile de comunicare, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru cei de business.

“Pentru a raspunde interesului extrem de mare al clientilor nostri existenti fata de iPhone 4, le oferim acest terminal, in perioada sarbatorilor de iarna, la preturi speciale, incepand cu 99 de Euro, impreuna cu pachete care includ trafic de date de pana la 1,5 GB, dar si mii de minute in retea, minute nationale, sms-uri si mms-uri. Pentru toti clientii care achizitioneaza un iPhone 4 de la Vodafone, am pregatit 3 planuri tarifare cu beneficii extinse, pentru ca acestia sa se poata bucura din plin de experienta utilizarii unui iPhone 4 in cea mai performanta si extinsa retea de Internet mobil din Romania”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania.

iPhone 4 poate fi achizitionat incepand din 17 decembrie in 25 de magazine Vodafone din toata tara, dar si online la www.vodafone.ro/iphone.

Promotional, clientii existenti Vodafone beneficiaza de preturi speciale pentru iPhone 4, impreuna cu abonamentele speciale iPhone, pe 2 ani:

– iPhone 4 16 GB la 99 Euro, impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB

– iPhone 4 32 GB la 199 Euro, cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

Aceleasi planuri tarifare sunt disponibile si clientilor noi care achizitioneaza un iPhone de la Vodafone.

Vodafone Romania are cea mai extinsa si performanta retea de Internet mobil din Romania, care acopera peste 12.000 de localitati din toata tara si 90% din populatie, la viteze de pana la 21,6 Mbps. Vodafone este singurul operator din Romania care a lansat servicii 3G in banda 900 MHz la nivel national, in urma unei investitii de zeci de milioane de Euro, pentru a putea oferi clientilor sai o experienta superioara de utilizare a Internetului mobil.

38 COMENTARII

  1. preturile sunt bataie de joc. parerea mea. daca tot au stat si au afisat ultimii puteau sa vina cu ceva bun . in fine .. astept sa vad cat o sa fie la prelungire…

  2. app de ce zice gxg2009… mie mi-a expirat contractul de 2 ani cu vodafone luna asta… cand o sa merg la ei sa-mi fac prelungire de contract/abonament… or sa fie preturile mai mici decat cele oficiale?

  3. Alți fomisti !! Cea mai tare rețea my ass ! Unde umbla ca disperatii prin universități impartind cartele free ! Iar Internetul cel mai jalnic !;)…

  4. La voda ai sensibil mai putin trafic inclus, preturile sunt halucinante iar depasirile costa 0,05 euro/Mb versus 0,0036 euro/Mb la Cosmote.

    Adica de 14 ori mai scump la depasirile de trafic.

  5. deci la orange (care ii credeam noi scumpi)… 1gb pe luna contract pe 2 ani.. 130 lei lunar.. i4 32gb il iei cu 14 jos.. la vodafone cu 1 gb pe luna pe 2 ani dai 170 lei lunar + 17 jos… incredibil

  6. care sunt tarifele la liber la cosmote ca urmaresc zaone.ro de 2 ore in continuu dar nu tin minte sa fi vazut.. am vazut doar preturile cu abonament.. dar decodate.. dar nu si la liber

  7. Pe mine m-au dezamagit cei de la vodafone. Eram client cu 2 abonamente de cand au aparut pe piata si ramasesem la 30 de minute in retea. Bataie de joc.
    Am vorbit cu ei sa- mi faca o oferta ceva si nimic, le-am spus ca renunt si m-au luat cu vrajeala ieftina si cu niste oferte de rahat. De cand au plecat canadienii si au ramas romanasii in functii s-a stricat vodafone.

  8. mi am luat un iphone 4 16g de la cosmote magheru, am vrut unul de 32 g dar din pacate au avut unul singur in tot magazinul
    a fost valabila si reducerea de 15%, la orice produs dim magazin,
    in total au fost 25 de iphone uri care au fost date la liber cred ca 10 si restul la abonament
    astept maine sa vad daca platesc o taxa de 40 de lei pentru transfer la microsim pentru ca aveam deja o cartela cu numar pe care am tranferat o in abonament
    oricum numarul de telefoane a fost insuficient pentru cati doritori au fost
    cred ca au fost circa 100 de persoane pe la magazin cat am asteptat sa mi fac abonamentul si activarea
    nimic deosebit de genul o prezentare sau altceva pentru lansare

  9. …mai bine ramanea Orange singur pe piata cu Iphone si gata ….ce va tot ambalati atat cu Vodafone si Cosmote??? ….Vodafone e lider de piata si are cea mai buna calitate la tot ce inseamna telefonie mobila …Cosmote e praf …iar Orange nu mai vorbim! Normal ca nu va place Vodafone …romanasul nostru …ar vrea Iphone moca daca se poate…si neverlocked …abonament si net ..tot moca …si daca se poate sa mearga si “brici” ar fi perfect! Luati-va frate chinezarii cu cartela “sub cent” de la Cosmote si-o sa fiti happy pe viata!..sau scoateti dracu bani din buzunar si nu mai cotcodaciti atat!…stati si lingeti forumurile ca nu apare decodare …si alte prostii … .

  10. treaba la Vodafone e bune … este la 99 de euro pentru clientii existenti => oferta facuta fix pentru clientii business 😉 pe care sa ii tina in retea

    1. nu sunt sanse de frauda ca la Cosmote
    2. pret bun pentru clientii valorosi

    oricum … super lansare si la unii si la altii

    la Cosmote Macheru erau 20 / 30 de persoane pe la 22:30 in magazin din care majoritatea erau angajati, manageri, sampanie, baloane, fundite… in rest putini cumparau

    Intrebare? v-ati activat iPhone-ul in magazin?

    La Vodafone la acelasi 22:30 … 22:40 … reflectoare, prajituri pe masa, 4-5 in afara magazinului … si cateva persoane in magazin. paza in fata dar te lasau sa intri

  11. Valentin, ce zici tu se intampla doar in mintea ta. In ori ce tara civilizata toti cetatenii cauta oferta cea mai buna. De ce vii tu un frustrat si te k-ci in gusturile si in parerile altora? Ai rude la vodafone de sari in sus de cur? Plimba ursu si vorbeste frumos!

  12. fiecare regiune din tara isi are reteaua. De exemplu.. in Iasi vdf are foarte putini abonati in comparatie cu orange. in Bucuresti vdf e la putere iar in zona ardealului Cosmote(Zapp) face legea. deci fiecare si-a impartit zona.

  13. Valentin, ce zici tu acolo se intampla numai in mintea ta. In orice tara civilizata cetatenii cauta cea mai buna oferta. La noi vodafone nu o are pe cea mai buna, asta este clar.
    Se pare ca esti frustrat.
    Incearca sa respecti parerile altora pe care nu le poti tu schimba jignind.
    Sanatate!

  14. mihai_rt banuiesc ca esti de pe la vodafone pt ca si eu am cumparat un Iphone de la Cosmote magheru si nu au fost 25 si nu e adevarat ca era unul singur de 32. Magazinul a fost plin si serviciile foarte ok. Ceea ce spui tu acolo nu are nicio legatura cu ce a fost. Am trimis si poze din care se vede.
    In alta ordine de idei dupa ce am avut 5 abonamente la Vodafone , am ajuns la 2 si cu siguranta am sa plec de aici pentru ca ma lovesc de lucruri din ce in ce mai proaste zi de zi. Nu mai vorbesc de faptul ca departamentul Customer Care este jalnic. Cu ce ma rasplateste pe mine client de 8 ani (si cu facturi intre 70-150 Euro) Vodafone? Cu un 3gs la 500 euro + Prelungire Abonament pe 2 ani? Pai dragii mei la 550 euro am luat un iphone 4 de la Cosmote si cu siguranta am sa ma mut cu totul la alta companie. Este jenant .
    Sa nu mi aduc aminte cum penibilii de la Vodafone intr o luna cand nu am platit factura au trimis sms uri la niste numere din agenda mea unde oamenii erau anuntati ca eu nu am platit factura ..Sau cum mi au inchis ei “roamingul” 🙂 pe motiv ca ” au crezut ca m am intors”.
    Sunt asa suparat pe Vodafone..m au dezamagit asa tare

  15. Mi-am luat teapa de la orange de vreo 6 ori si oricat am incercat sa ma acomodez cu ei, nu am reusit. Te fura pe fata. La vodafone de 9 ani de cand sunt, nu am prea avut probleme si servicii mult mai bune. E experienta mea si parerea mea. Plus ca nu am reusit in ani de zile sa-mi fac multe cunostinte pe alta retea, decat vodafone.

  16. Dode …imi cer scuze, nu vreau sa jignesc, nu sunt frustrat ca n-am de ce, este problema fiecaruia, ….dar scuza-ma, …nu poti sa arunci cu pietre intr-un operator numai ca are pret mare!!! .. Hai sa fim seriosi …unde exista serviciu de calitate nu vei vedea pret mic, plus ca preturile difera cu 10 ..20 Euro pe luna, ti se pare mult?? … ..daca da, atunci renunta la Iphone ia-ti un Samsung de 30 Euro si stai pe “cent” la Cosmote …nu va rade nimeni de tine! …Este ca si cum toti de pe acest forum vor sa-si ia Mercedes, …uniii sunt ok, …altii spun ca da, dar Loganul este mai ieftin …si totusi vor Mercedes la pret de Logan! …si dau cu pietre in Autoklass …sau nu stiu ce dealer …. . Si apropo …nu lucrez la Vodafone …, si pe mine m-au mai “tepuit” la oferte ….dar n-am ce sa fac …, altul mai bun nu este deocamdata!

  17. @zaone – am i4 din USA (AT&T) , am cartela originala, dar am facut hacktivare. Acum 10 minute , s-a activat FaceTime si pana acum nu a mers . (PS: Folosesc COSMOTE) , deocamdata nu am cu cine sa fac un apel, dar sper sa-l incerc.

  18. @Valentin, 10 euro pe lună e puțin? Dar de ce să dai 10 euro în plus? Serviciile la Vodafone, te trezesc eu la realitate, nu sunt mai bune ca la ceilalți operatori.

    Sunt doar mai scumpe. Dacă pe tine te încălzește că dai 10 euro pe lună moca, doar ca să fi de firmă și nu un “simplu cocalar de pe Cosmote”, treaba ta. Dar sunt alți oameni care nu vor asta. Ce-i așa de rău să fii în aceeași rețea cu Guță?

    Mi se pare mie, sau Orange e singurul care oferă internet nelimitat (cu limitare de viteză)?

    Cosmote e singurul care te lasă să partajezi conexiunea 3G cu un calculator, gratis (să folosești iPhone pe post de modem).

    Nu în ultimul rând, asigurarea la Orange e 2 euro, la Vodafone e 5 euro. Oare de ce, dacă nu acoperă nimic în plus (de ex. furtul)

  19. Valentin, am iPhone 4 de ce va vreme, deci nu am avut de castigat de pe urma cosmoteului ca am luat iPhone 4 la pret de samsung cu clapeta :)) sau ceva de genul.
    10 -20 euro pe luna diferenta mi se pare enorm si sincer chiar nu stiu ce calitate a serviiciilor ofera vodafone cand eu si acum mai am un modem pe abonament la ei si sunt jalnici, niste distrusi penali, altfel nu le pot spune.
    Cosmote nu are cent, asta ca sa stii :))), are multe multe minute in retea si nationale + sms-uri :)) ceea ce mi se pare corect.

  20. am studiat ofertele cu atentie si am ajuns la concluzia ca tot orange are cele mai bune oferte, de exemplu la cosmote la abonament de 29 euro ai 1,5 gb de trafic iar la orange la acelasi pret e nelimitat, in plus la cosmote mms-urile sunt valabile doar in retea, orange abonament 29 euro- iphone 4 costa 219 iar la cosmote la abonament de 29euro costa 223, deci ganditi-va de doua ori sa va faceti abonament la cosmote stiind ca porniti din start cu un handicap (retea inferioara ca si infrastructura) si va incaltati pe 2 ani cu un abonament care nu afera prea multe

  21. Da da..eu am fost acolo la 11 jumate si am luat un 32 apoi m am razgandit si am luat un 16 gb. Deci EXISTA.. si am intrebat cate mai au si au zis ca au destule

  22. eu cred ca tu lucrezi acolo sau la cosmote
    eu am facut contractul pe la ora 11 si mi au spus ca nu mai au de 32 g, pt ca au avut doar un terminal sau au vrut sa nu si vanda marfa?
    cred ca interesul lor era sa vanda mai multe terminale,in special de 32g pentru ca erau mai scumpe
    apropo schimbarea sim lui in microsim a fost gratuita si am primit si adaptor
    multumesc cosmote