Oferta oficiala a Cosmote pentru iPhone 4 decodat!

Cosmote a publicat oferta oficiala pentru terminalul iPhone 4 pe site-ul oficial. Informatiile primite de mine acum mai bine de o ora pe abonament s-au dovedit a fi exacte, pentru ca se potrivesc perfect cu abonamentele anuntate de Cosmote acum! Preturile pentru terminale sunt destul de interesante, apropiate de cele ale Orange insa destul de bune pentru Romania.

Pentru cei care se porteaza exista 3 tipuri de abonamente ale caror nume eu le-am mentionat acum cateva luni!

Din pacate noile abonamente au trafic de date limitat iar la depasirea lui veti fi taxati pentru traficul suplimentar facut.

Cosmote scrie pe site-ul sau ca terminalul este comercializat decodat deci il veti putea folosi in orice retea!

Pot folosi telefonul iPhone 4 cu un SIM de la un alt operator?

În cazul în care ai achiziţionat un iPhone 4 de la Cosmote acesta nu este blocat în reţea (ca de altfel orice terminal alegi să achiziţionezi de la Cosmote). Astfel acesta va putea fi folosit cu orice cartelă SIM activă.

So, cum vi se par?

UPDATE: Cosmote ofera internet tethering gratuit pentru aceste abonamente!

Mai mult, traficul de date inclus în oricare dintre abonamente poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem). Tot ceea ce trebuie să faci pentru a folosi iPhone ca modem este să îţi conectezi telefonul la calculator prin cablul USB sau prin Bluetooth.