Vrei un iPhone 4 decodat? Iata de unde il poti lua!

Incepand de acum aproape o ora toti marii marii operatori din Romania : Cosmote, Orange si Vodafone comercializeaza terminale iPhone in Romania. Orange si Vodafone iPhone 3Gs/4 iar Cosmote comercializeaza doar iPhone 4 deocamdata dar e posibil sa aduca si iPhone 3GS in viitorul apropiat(parere personala).

Dintre acesti operatori doar Cosmote vinde terminale factory unlocked(decodate din fabrica) iar Orange si Vodafone vand terminalele codate in retelele proprii. Vodafone si Cosmote comercializeaza terminalele si fara conectare in retea insa Orange nu vinde iPhone 4 decat cu prelungirea unui abonament existent sau incheierea altuia nou.

La Cosmote/Germanos nu exista limite pentru numarul de terminale achizitionate, la Vodafone nu stiu.

Articolul precedentOferta iPhone 4 la Vodafone Romania
Articolul următorLista magazinelor Vodafone si Cosmote de unde poti cumpara iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.