Vrei un iPhone 4 decodat? Iata de unde il poti lua!

Incepand de acum aproape o ora toti marii marii operatori din Romania : Cosmote, Orange si Vodafone comercializeaza terminale iPhone in Romania. Orange si Vodafone iPhone 3Gs/4 iar Cosmote comercializeaza doar iPhone 4 deocamdata dar e posibil sa aduca si iPhone 3GS in viitorul apropiat(parere personala).

Dintre acesti operatori doar Cosmote vinde terminale factory unlocked(decodate din fabrica) iar Orange si Vodafone vand terminalele codate in retelele proprii. Vodafone si Cosmote comercializeaza terminalele si fara conectare in retea insa Orange nu vinde iPhone 4 decat cu prelungirea unui abonament existent sau incheierea altuia nou.

La Cosmote/Germanos nu exista limite pentru numarul de terminale achizitionate, la Vodafone nu stiu.

7 COMENTARII

  1. Parere personala: Cu totii trebuie sa ne bucuram pentru pasul facut de operatorii din RO, pentru ca asa poate o sa speram la un Apple Store.

    Asa au inceput toate celelalte tari, de ce nu si noi?

    Salutari si sa-l stapaneasca sanatos cine si-a luat acum din RO.

  2. Se pare ca apple le-a facut o surpriza celor de la cosmote si terminalele lor sunt blocate 🙂 doar ca la operator scrie Carrier 9.0. Maine trec pe la germanos sa il deblocheze.

  3. Am facut update-ul de carrier si acum este cosmote 9.1, dar in alta retea tot nu vrea : “this sim card …bla bla”
    Pe cosmote merge perfect.

  4. Eu nu am reusit sa-l activez cu o cartela orange. Poate trebuie activat prima data cu cosmote, cam asa inteleg eu de pe situl lor.
    Inca un drum la ei. 🙁