Prima Pagina Cosmote LIVE: Lansarea iPhone 4 la Cosmote si Vodafone Romania!

LIVE: Lansarea iPhone 4 la Cosmote si Vodafone Romania!

Mai sunt putin peste 3 ore pana cand magazinele Cosmote si Germanos isi vor deschide portile pentru toti cei care doresc sa isi achizitioneze un terminal iPhone 4. Oferta celor de la Cosmote o stim deja, insa nu stim deocamdata ce ne ofera Vodafone si probabil nici nu vom afla pana la ora 00:00 cand operatorul intentioneaza sa lanseze terminalul atat in magazinul online cat si in magazinul fizic de le Bld. Magheru.

Daca mergeti diseara la lansarea iPhone 4 la Vodafone sau Cosmote puteti trimite poze sau clipuri video la zaone@zaone.ro si le voi publica pe site, cred ca merita sa vedem cat interes exista pentru aceste lansari.

Germanos si Cosmote vor avea iPhone 4 in aproape toate magazinele din tara, nu are rost sa fac o lista pentru ca tot ce trebuie sa faceti voi este sa mergeti la cel mai apropiat magazin Cosmote sau Germanos si sa ii intrebati daca vand sau nu de diseara.

Pana una alta, incepand cu ora 21:45 va astept aici pe zaone.ro la o discutie despre oferta celor de la Cosmote, dar si despre oferta pe care Vodafone urmeaza sa o publice incepand cu ora 00:00. Va recomand sa treceti acest articol la bookmark.

Acest chat functioneaza si de pe iDevices deci il puteti accesa de pe terminalul vostru.

 • Ma poate ajuta cineva cu un cont de mobileME ;;) ?

 • Sebi

  Oare mai ramane si oferta cu -15% ?!

  adica pretul integral este 640 – 15% = 544 Eu, care este un pret F. bun pt un iphone nou, neverlocked !

 • Pingback: Tweets that mention LIVE: Lansarea iPhone 4 la Cosmote si Vodafone Romania! -- Topsy.com()

 • mihai_rt

  ma duc la Cosmote la 22, sper sa nu fie aglomeratie

 • Mihai

  Vodafone e normal la cap? Se asteapta sa plec in miez de noapte pe ger la magazinul lor fara sa stiu tarifele?

 • Please do share this.

 • Iphon3r

  Zaone la mine nu stiu ce am facut unde am umblat dar iar a reinceput problema cu bateria . Nu stiu ce sa ma mai fac . De ex la 9 am plecat pana la vecini , l-am lasat sleep m-am intors acum il am la 96% . Vreo idee ce pot sa fac ? Am refacut si updgrade la SAM imi vine sa il vand sa il dau dracu nu mai suport . Nici push notif. nu pot sa ii dau on ca in 1 hr papa baterie .

 • Pingback: iPhone 4 decodat la 2300 lei la Germanos!()

 • daniel

  zaone!tocmai am vazut in appstore ultimate mortal combat!a aparut deja celebrul joc?