LIVE: Lansarea iPhone 4 la Cosmote si Vodafone Romania!

9

Mai sunt putin peste 3 ore pana cand magazinele Cosmote si Germanos isi vor deschide portile pentru toti cei care doresc sa isi achizitioneze un terminal iPhone 4. Oferta celor de la Cosmote o stim deja, insa nu stim deocamdata ce ne ofera Vodafone si probabil nici nu vom afla pana la ora 00:00 cand operatorul intentioneaza sa lanseze terminalul atat in magazinul online cat si in magazinul fizic de le Bld. Magheru.

Daca mergeti diseara la lansarea iPhone 4 la Vodafone sau Cosmote puteti trimite poze sau clipuri video la zaone@zaone.ro si le voi publica pe site, cred ca merita sa vedem cat interes exista pentru aceste lansari.

Germanos si Cosmote vor avea iPhone 4 in aproape toate magazinele din tara, nu are rost sa fac o lista pentru ca tot ce trebuie sa faceti voi este sa mergeti la cel mai apropiat magazin Cosmote sau Germanos si sa ii intrebati daca vand sau nu de diseara.

Pana una alta, incepand cu ora 21:45 va astept aici pe zaone.ro la o discutie despre oferta celor de la Cosmote, dar si despre oferta pe care Vodafone urmeaza sa o publice incepand cu ora 00:00. Va recomand sa treceti acest articol la bookmark.

Acest chat functioneaza si de pe iDevices deci il puteti accesa de pe terminalul vostru.