Atentie! Terminalele iPhone 4 la Cosmote sunt codate!

Desi Cosmote a specificat foarte clar pe site-ul sau ca toate terminalele iPhone 4 comercializate in reteaua proprie si prin Germanos vor fi factory unlocked si vor functiona cu orice operator, iata ca nu este asa. Unii utilizatori au avut neplacerea de a constata ca terminalele achizitionate aseara de la Germanos/Cosmote nu se activau cu alte cartele decat cele ale Cosmote. Cerand informatii de la operator respectivele persoane au aflat intr-un final vor primi in cursul zilei de azi coduri pentru deblocarea terminalelor.

Pot folosi telefonul iPhone 4 cu un SIM de la un alt operator?

În cazul în care ai achiziţionat un iPhone 4 de la Cosmote acesta nu este blocat în reţea (ca de altfel orice terminal alegi să achiziţionezi de la Cosmote). Astfel acesta va putea fi folosit cu orice cartelă SIM activă.

Mesajul de mai sus este postat pe site-ul Cosmote insa in realitate situatia e diferita deci aveti foarte mare grija cand achizitionati un iPhone 4 si daca este posibil cereti activarea in magazin. Intrebati vanzatorul daca terminalul este intr-adevar codat si cereti explicatii pentru pasii ce trebuie urmati daca terminalul se va dovedi a fi codat!