Sony PlayStation Phone va fi disponibil in aprilie, se va numi Xperia Play

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O6cxaVRs60w[/youtube]

Sony PlayStation Phone, viitorul dispozitiv la care Sony Ericsson lucreaza acum, ar putea fi disponibil pe piata inca din luna aprilie a anului 2011 si s-ar putea numi Xperia Play. Despre Sony PlayStation Phone stim ca va fi o combinatie intre un smartphone si un PSP, va rula Android OS(probabil 2.3), va avea un procesor de 1Ghz, 512MB Ram, 1GB ROM si un ecran capacitiv de 3.7 – 4.1 inch.

Zvonul cu privire la nume a venit in urma inregistrarii domeniului Xperia Play de catre Sony Ericsson, insa la scurt timp dupa compania a inregistrat inca alte cateva domenii : Xperia Arc, Xperia Duo si Xperia Neo, deci e destul de greu de ghicit care dintre ele il va purta noul terminal. Sony mizeaza pe un concept interesant pentru acest terminal si sper sa fie primit bine, insa daca nu vor exista jocuri dedigate acelui mini gamepad atunci intreaga idee se va dovedi un mare mare esec.

Parerea mea este ca Apple ar trebui sa faca ceva asemanator si pentru iPod Touch. Veti spune ca am luat-o razna, insa ecranul touchscreen nu e absolut deloc gaming friendly iar un gamepad(chiar si ca accesoriu) ar putea reprezenta o evolutie foarte utila pentru iPod Touch-uri.