Prima Pagina Dev Team Se va tine Dev Team de cuvant, vom avea o solutie de...

Se va tine Dev Team de cuvant, vom avea o solutie de untethered jailbreak azi?

Am primit promisiuni de la Dev Team ca noua solutie de untethered jailbreak va fi disponibila pana de Craciun, adica pana maine, insa din cate se pare promisiunile lor nu vor fi respectate. Ieri comex a anuntat ca nu va putea face solutia de untethered jailbreak pana maine, deci nu se stie cand o vom avea disponibila. Totusi marti MuscleNerd spunea ca Dev Team are pregatita o solutie de backup pentru cei care au salvat SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 insa de atunci nu s-a mai auzit nimic despre ea, si asta probabil se datoreaza faptului ca MuscleNerd a fost mult prea ocupat sa se certe cu altii.

Daca Dev Team va scoate o noua solutie de untethered jailbreak atunci ea probabil va fi disponibila abia maine sau diseara in jurul miezului noptii, oricum nu v-as recomanda sa va pierdeti noaptea asteptand dupa ceva de la Dev Team.

 • nu cred

 • dode

  Daca oamenii au anuntat ca nu va fi gata, probabil ca asa este.

 • DjCultus

  Sfat: decodati-va detefoanele si nu va mai faceți speranțe desarte , tot așteptând după niște ” copii” care se cearta ptr niște ” jucării”:)

 • Marean

  Nici eu nu cred ca mai scot baietii ceva.

 • Odin

  @DJ Cultus

  Sfatul tău e binevenit.
  Se încadrează însă în categoria “soft”.
  Daca vrei să fie “hard” luminează-ne şi mătăluţă cum să facem asta.
  Eu sunt primul care am s-o fac dacă îmi spui tu cum.

 • DjCultus

  @ Odin ce am vrut eu sa specific este faptul de a-l face neverlocked !Pe partea hardware insa trebuie sa rescrii baseband-ul cu programul Hex care este complicat!! That-s it;) !

 • cezarica

  @DjCultus : mai lasa etnobotanicele alea ca iti dauneaza. Una e sa faci unlock prin decodarea lui oficiala contra cost de catre operatorul de la care ai achizitionat terminalul respectiv si alta e sa iif aci jailbreak, care sa iti permita instalarea de aplicatii/tweak-uri/etc. 3rd party.

 • BogdanC

  Eu nu am nevoie de JB, ci doar de unlock (4.1 cu 02.10.04), dar sper sa lanseze ambele solutii de Craciun sa impace pe toata lumea. Sarbatori fericite tuturor celor care participa activ, sau mai putin activ, pentru imbunatatirea acestei comunitati si….Multumim, Zaone pentru legatura facuta intre noi si stirile desper iDevices. La multi ani si Craciun Fericit!

 • DjCultus

  Cezarica te-am bagat in seama cumva 🙂 ? mi-am zis opinia in legatura cu persoanele care s-au “saturat de asteptat” si ajung in ipostaza de a-si vinde telefoanele codate pentru ca nu mai pot astepta niste oameni care una zic si alta fac !!