Video: Flipboard – revista sociala pentru iPad

5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T8thK3mPOMY[/youtube]

Flipboard este o aplicatie pentru iPad care cu siguranta va schimba modul in care priviti retelele sociale, blogurile si metodele prin care pot fi citite informatiile de pe acestea. Flipboard se conecteaza la conturile tale de pe retelele de socializare si iti arata toate informatiile de acolo, dar si cele de pe site-urile pe care le accesezi, sub forma unor articole dintr-o revista. Totul este frumos ordonat, intr-o aranjare accesibila si familiara care daca nu este pe placul vostru poate fi rearanjata dupa propriile nevoi. Aplicatia ne permite sa vizualizam update-urile de pe Facebook, Twitter, Google Reader si Flickr, dar nu doar atat pentru ca aceste servicii sunt integrate in ea si vom putea interactiona cu prietenii nostri direct din aplicatie.

Flipboard reprezinta o combinatie fericita intre utilitate si design insa mai mult decat atat, aplicatia este gratuita in AppStore deci primiti totul gratuit. Aplicatia functioneaza doar pe tableta iPad deoarece are ecranul suficient de mare pentru a permite ordonarea informatiilor in stilul revisterlor. Sincer sa fiu astfel de aplicatii ma fac sa imi doresc si mai mult o tableta iPad, priviti cum arata zaone.ro pe Flipboard.

Pretul initial:
Nume:
Flipboard

Gratuit

Developer: Flipboard, Inc.
 iPad Only
Categoria: News


Descriere: Named Apple’s iPad App of the Year and one of TIME’s top 50 innovations of 2010, Flipboard is a fast, beautiful way to flip through the news, photos and updates your friends are sharing on Facebook, Twitter, Google Reader and Flickr. See your social media…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.0 Mb