Video: ShowYou – Flipboard pentru clipuri video

[vimeo]http://vimeo.com/21409121[/vimeo]

Flipboard sau revista sociala pentru iPad, este una dintre cele mai interesante aplicatii disponibile in AppStore. Folosind Flipboard putem vizualiza toate update-urile prietenilor nostri de pe Twitter sau Facebook aranjate foarte frumos intr-o interfata asemanatoare celei dintr-o revista. Flipboard exista de aproape 1 an in AppStore insa recent a aparut si ShowYou care preia conceptul celor de la Flipboard si il foloseste pentru clipuri video. Practic folosind ShowYou puteti vizualiza intr-o interfata intuitiva toate clipurile video pe care prietenii vostri le publica pe FaceBook sau Twitter si totul absolut gratuit.

Aplicatia preia orice fel de clipuri video de pe conturile Twitter a prietenilor vostri insa singura conditie este ca acele clipuri sa fie incarcate pe YouTube, Vimeo sau TED. Aplicatia este foarte interesanta, functioneaza atat pe iPhone cat si iPad iar eu va recomand sa o incercati deorece este gratuita in AppStore.

Pretul initial:
Numele:
Showyou

Gratuit





Developer: Remixation, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Showyou is a fun and immersive social video app for your iPad, iPhone and iPad Touch. Watch the videos your friends are sharing on Facebook, Twitter or Vodpod, all in one place, the Showyou Grid.

Further…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.1 Mb


 

1 COMENTARIU