Prima Pagina accesorii Joby Goriilamobile Yogi – un suport cu personalitate pentru iPad

Joby Goriilamobile Yogi – un suport cu personalitate pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3iM2qpV6gWU[/youtube]

Joby Goriilamobile Yogi este un suport, foarte inovativ, pentru tableta iPad cu ajutorul caruia putem fixa tableta pe aproape orice suprafata. Acest accesoriu este format dintr-o carcasa si 2 “picioare” flexibile care se monteaza in acea carcasa in locase special construite. Datorita flexibilitatii acelor “picioare”, tableta iPad poate fi asezata in aproape orice pozitie si pe aproape orice suprafata, ba mai mult o puteti fixa chiar si pe un picior atunci cand stati jos sau de bratul canapelei.

Accesoriul este foarte interesant si extrem de util pentru posesorii de tablete iPad, mai ales daca nu au inca un mijloc de a aseza tableta iPad in diferite pozitii. Pretul accesoriului Joby Goriilamobile Yogi este de 49.95$  iar achizitia o puteti face de aici.

  • Popovici Octavian

    sigur, foarte multi gay vor sa stea in ultima pozitie pe canapea sa foloseseasca padul:), si faza cu bucataria… direct in ciorba de burta il vad in viitorul apropiat. thumbs down:)

  • o porcarie , cum sa ignori frumusetea de fata!! 🙂 pff mai bn ma joc cu ea decat cu ipadul :)))

  • DjCultus

    Primul lucru care mi-a iesit in fatza este tipa aia care se tot unduieste acolo :)) ….Suportul e ok recunosc dar pretul de 50 $ too much !