Prima Pagina Apple Video: SoPhone – clona perfecta a iPhone 4 prezentata la televiziunile din...

Video: SoPhone – clona perfecta a iPhone 4 prezentata la televiziunile din China

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xu1Xj6Ign30[/youtube]

Va mai aduceti aminte de SoPhone, cea mai “perfecta” clona dupa iPhone 4? Daca da, atunci aflati ca acest dispozitiv a ajuns “vedeta” la o televiziune din China care a facut un reportaj in care prezinta cateva interviuri luate unor oameni care incercau sa “ghiceasca” care este clona si care este adevaratul terminal iPhone 4. Puteti observa ca un necunoscator poate fi foarte foarte usor pacalit de aceasta clona aproape perfecta dupa iPhone 4. Creatorii ei imita atat de bine terminalul incat ar putea vinde clona ca si produsul in sine si foarte putina lume ar observa acest lucru, vreodata.

Interesant este ca Apple NU a intervenit pe langa guvernul chinez pentru a bloca comercializarea acestui dispozitiv desi in alte cazuri a intervenit pentru a retrage carcase pentru iPad de pe site-ul Taobao. Sincer sa fiu aceasta clona aduce un foarte mare prejudiciu de imagine terminalului iPhone care poate fi extrem de usor confundat cu acest terminal net inferior din punct de vedere calitativ si net inferior din punct de vedere al performantelor.

Va reamintesc faptul ca iPhone 4 NU are baterie detasabila, NU are card de nici un fel, capacul din spate nu poate fi detasat, are aplicatia Compass pe el si are giroscop. Acestea sunt doar cateva coordonate care va vor preveni din achizitionarea unei clone slabe din toate punctele de vedere.

 • Vlad

  Zaone si so-u are compass dar merge greu

 • DjCultus

  Si merge oribil ! Numai bun de dat la astia de la Dev team sa-i deblocheze BB-ul ! K sunt la fel de inceti ca soPhone!

 • Da imi place ca intr-un timp atat de scurt au creat o copie atat de buna :)) numa buna pentru fraieresteni.

 • Andrei

  Pun pariu ca e mai bun la semnal :))

 • AlViN

  E simplu sa le deosebesti. Le ti in mana pe amandoua si care ramane fara semnal ala e iPhone 4, desigur daca chinezii nu au copiat si problema cu antena.

 • B06DAN

  le deosebesti prin touch focusul de la camera,

 • andrei

  le poti deosebi prin mai multe

 • Tigris Regalis

  Ăsta-i comunismul, lipsa de respect pentru proprietatea (intelectuală, în acest caz) altuia, și ăsta-i riscul să produci în China, repede se găsesc niște localnici parșivi care să-ți copieze produsul după date și componente furate din fabrică. În ciuda prosperității recente din marile orașe chinezești, chinezii au rămas încă deficitari la multe capitole care țin de civilizația modernă.

 • Voi care stiti cu ce se mananca un iPhone 4 normal ca il veti deosebi de o clona, insa un om care isi cumpara pentru prima oara nu este la fel de vigilent.

 • Blitzkrieg

  Tocmai am vb cu un chinese pe http://www.achinaseller.com terminalul costa 229 $ plus inca aprox. 10 $ taxa de transport si fac expedieri si in Romania (acuma numai sa nu fie teapa) deci care te bagi ? :)))))))

 • nicora marius

  sophone nu are appstore si nici itunes pe el. 🙂 insa cum spune zaone, pt un necunoscator e identic cu iPhone.

 • luck skywalker

  daca stam sa ne gindim bine este foarte scump.un iphone are memorie interna 16 sau 32 gb si la acest pret merita cumparat si de la operatori cu abonament. daca stam mult departe de casa prinde bine internetul prin retele etc. .aveti grija ca se vinde so phone si la noi in tara prin diferite firme, sint multe anunturi prin mica publicitate, si se vinde ca iphone4