Video: SoPhone – clona perfecta a iPhone 4 prezentata la televiziunile din China

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xu1Xj6Ign30[/youtube]

Va mai aduceti aminte de SoPhone, cea mai “perfecta” clona dupa iPhone 4? Daca da, atunci aflati ca acest dispozitiv a ajuns “vedeta” la o televiziune din China care a facut un reportaj in care prezinta cateva interviuri luate unor oameni care incercau sa “ghiceasca” care este clona si care este adevaratul terminal iPhone 4. Puteti observa ca un necunoscator poate fi foarte foarte usor pacalit de aceasta clona aproape perfecta dupa iPhone 4. Creatorii ei imita atat de bine terminalul incat ar putea vinde clona ca si produsul in sine si foarte putina lume ar observa acest lucru, vreodata.

Interesant este ca Apple NU a intervenit pe langa guvernul chinez pentru a bloca comercializarea acestui dispozitiv desi in alte cazuri a intervenit pentru a retrage carcase pentru iPad de pe site-ul Taobao. Sincer sa fiu aceasta clona aduce un foarte mare prejudiciu de imagine terminalului iPhone care poate fi extrem de usor confundat cu acest terminal net inferior din punct de vedere calitativ si net inferior din punct de vedere al performantelor.

Va reamintesc faptul ca iPhone 4 NU are baterie detasabila, NU are card de nici un fel, capacul din spate nu poate fi detasat, are aplicatia Compass pe el si are giroscop. Acestea sunt doar cateva coordonate care va vor preveni din achizitionarea unei clone slabe din toate punctele de vedere.