Verizon ar putea lansa iPhone 4 CDMA alaturi de Steve Jobs

Peste mai putin de o ora Verizon va incepe conferinta de presa unde toti americanii asteapta sa vada lansarea versiunii CDMA a iPhone 4. Cateva surse apropiate celor de la Apple sustin ca Steve Jobs ar putea urca pe scena pentru a introduce noul terminal. Aceasta lansare este foarte importanta pentru americani deoarece inseamna sfarsitul exclusivitatii operatorului AT&T privind comercializarea terminalelor iPhone in SUA dar si aducerea celui mai dorit smartphone de pe planeta la cea mai mare retea de telefonie mobila din SUA. Pentru romani aceasta lansare nu prezinta nici un fel de importanta deoarece acel iPhone 4 CDMA nu va putea fi folosit in Romania pe retelele Orange/Vodafone/Cosmote sau Digi Mobil.

So, avand in vedere ca acest anunt este de o importanta scazuta pentru noi, daca sunteti interesati sa aflai ce se intampla acolo va recomand sa urmariti sesiunile de live blogging ale celor de la Engadget si AppleInsider. Conferinta va incepe la ora 18:00 si nu cred ca exista un feed live pentru ea, dar daca voi gasi unul voi pune, oricum lansarea nu are relevanta pentru noi. Informatii despre dispozitiv voi publica dupa si daca se va lansa intr-adevar astazi.

Iata cand va incepe conferinta, daca te afli in alta tara decat Romania :

06:00AM – Hawaii
08:00AM – Pacific
09:00AM – Mountain
10:00AM – Central
11:00AM – Eastern
04:00PM – London
05:00PM – Paris
07:00PM – Moscow
12:00AM – Perth (January 12th)
12:00AM – Shenzhen (January 12th)
01:00AM – Tokyo (January 12th)
03:00AM – Sydney (January 12th)

Pe site-ul Verizon la categoria smartphones este deja trecut brandul Apple deci e foarte posibil ca iPhone 4 CDMA sa ajunga in sfarsit la cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA.