Prima Pagina Apple Verizon ar putea lansa iPhone 4 CDMA alaturi de Steve Jobs

Verizon ar putea lansa iPhone 4 CDMA alaturi de Steve Jobs

Peste mai putin de o ora Verizon va incepe conferinta de presa unde toti americanii asteapta sa vada lansarea versiunii CDMA a iPhone 4. Cateva surse apropiate celor de la Apple sustin ca Steve Jobs ar putea urca pe scena pentru a introduce noul terminal. Aceasta lansare este foarte importanta pentru americani deoarece inseamna sfarsitul exclusivitatii operatorului AT&T privind comercializarea terminalelor iPhone in SUA dar si aducerea celui mai dorit smartphone de pe planeta la cea mai mare retea de telefonie mobila din SUA. Pentru romani aceasta lansare nu prezinta nici un fel de importanta deoarece acel iPhone 4 CDMA nu va putea fi folosit in Romania pe retelele Orange/Vodafone/Cosmote sau Digi Mobil.

So, avand in vedere ca acest anunt este de o importanta scazuta pentru noi, daca sunteti interesati sa aflai ce se intampla acolo va recomand sa urmariti sesiunile de live blogging ale celor de la Engadget si AppleInsider. Conferinta va incepe la ora 18:00 si nu cred ca exista un feed live pentru ea, dar daca voi gasi unul voi pune, oricum lansarea nu are relevanta pentru noi. Informatii despre dispozitiv voi publica dupa si daca se va lansa intr-adevar astazi.

Iata cand va incepe conferinta, daca te afli in alta tara decat Romania :

06:00AM – Hawaii
08:00AM – Pacific
09:00AM – Mountain
10:00AM – Central
11:00AM – Eastern
04:00PM – London
05:00PM – Paris
07:00PM – Moscow
12:00AM – Perth (January 12th)
12:00AM – Shenzhen (January 12th)
01:00AM – Tokyo (January 12th)
03:00AM – Sydney (January 12th)

Pe site-ul Verizon la categoria smartphones este deja trecut brandul Apple deci e foarte posibil ca iPhone 4 CDMA sa ajunga in sfarsit la cel mai mare operator de telefonie mobila din SUA.

 • cezarica

  Conform articolului de aici si modificarile de pe site de la ei confirma irefutabil faptul ca cei de la Apple au scos deja un iPhone 4 versiunea CDMA special pentru Verizon.

 • Conform Musclenerd se va lansa si unlock-ul?Oare se apropie si lansarea unlock-ului? 🙂

 • Pingback: Tweets that mention Verizon ar putea lansa iPhone 4 CDMA alaturi de Steve Jobs -- Topsy.com()

 • Dan

  Dar Zapp nu mai există? Știu că l-a cumpărat Cosmote, dar îmi vine greu să cred că au țipat antenele CDMA pe fereastră.

 • Sparxxx

  Vezi ca l-au lansat/anuntat deja.
  Are si antena refacuta… sa ma cac in ei.

  The iPhone 4 for Verizion will begin preorders on February 3rd with availability starting on February 10th. The 16GB model will cost $199.99 and the 32GB model $299.99 with two year contract.

  http://www.macrumors.com/2011/01/11/verizon-iphone-launches-with-mobile-hotspot-and-redesigned-antenna/

 • cezarica

  Conform iClarified i-au facut si un firmware versiunea 4.2.5 cu ‘Personal Hotspot’ direct din telefon special pentru noua versiune. 🙂

 • Alexandru

  Din cate am putut sa observ la adresa de la http://www.engadget.com/photos/verizon-iphone-4-even-more-looks/#3774430 poza 22 la “version”este 4.2.5 alt firmware?

 • Andrei

  Nu ii ATT cea mai mare companie de telecomunicatii din USA ?. unde gasesc lista cu clasamente. Pe Forbes am gasit doar din anul 2007 in care ATT e cea mai mare 🙂

  *Am gasit. Ma scuzati:)
  “AT&T is the second largest provider of mobile telephony service in the United States, with over 92.8 million wireless customers, just behind Verizon Wireless’ 93.2 million, and more than 210 million total customers.”