Video: iPad are probleme foarte mari cu tastatura pe iOS 4.2.1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cMAAM8i33s0[/youtube]

iOS 4.2.1 este cel mai importat update pentru tableta iPad deoarece aduce foarte foarte multe functii noi, insa din pacate printre acestea s-a strecurat si un mic bug care afecteaza destul de grav tastatura tabletei. In caz ca nu stiati, daca apasati butonul de capitalizare a literelor si faceti drag catre o anumita litera ea va fi introdusa capitalizata, adica “mare”. Aceasta functie nu are probleme pe iPhone 4(desi unii sustin ca au experimentat si ei problema) cu iOS 4.2.1, insa dupa cum vedeti din clipul video de mai sus ea nu functioneaza corect pe tableta iPad, ba mai rau se pare ca tastatura are probleme cu recunoasterea literelor introduse si afiseaza cu totul alte litere decat cele selectate.

Poate pentru unii nu pare o problema chiar atat de importanta, insa in realitate situatia e diferita si Apple trebuie sa rezolve acest bug deci e destul de posibil ca pe 13 decembrie sa vedem fie iOS 4.3 fie un nou update pentru iOS 4.2 fie absolut nimic.

8 COMENTARII

  1. zaone, imi place sa cred ca site-ul tau este un site bun si bine informat. Ce ai vazut in filmulet e un fake. Am ipad-ul cu 4.2.1 pe el e jailbreaked si NU AM NICIUN FEL DE PROBLEMA CU TASTATURA!!! Imi place sa spun ca “nu tot ce zboara se mananca”.