iPad 2 lansata pe 2 sau 9 aprilie? Vine cu Retina Display, port USB si 2 camere.

Conform unui site din Germania, cea de-a doua generatie a tabletei iPad 2 ar urma sa fie disponibila pe 2 sau 9 aprilie 2011. Site-ul sustine ca are informatia de la surse apropiate companiei Apple care sustin ca tableta va fi disponibile intai doar in SUA si doar prin intermediul magazinelor Apple, urmand ca din iulie tableta sa fie lansata si in Europa. Apple ar urma sa vand tableta prin magazinele proprii pentru peimele 6 luni de disponibilietate urmand ca dupa aceea iPad 2 sa fie disponibila si la alti retaileri.

Reliable sources told us about the upcoming launch of the Apple iPad 2: the first or second Saturday in April will see the first sales of Apples new tablet. The iPad 2 will sell US-only for three months, and Apple Store-only for up to half a year. In July, more countries will follow. Walmart, Best Buy and Co. maybe have to wait until October until they are allowed to sell Apples new tablets.

E greu de crezut ca Apple va astepta pana in iulie pentru a lansa tableta iPad 2 in restul tarilor de pe glob, deci personal nu consider ca aceasta presupunere este valabila. Lansarea in aprilie ar putea fi corecta deoarece iPad a aparut tot in aceeasi perioada si avand in vedere ca iPhone 4 CDMA va fi lansat in februarie, e posibil ca Apple sa astepte 2 luni pana sa introduca un nou produs pe piata.

Site-ul german sustine ca noua tableta va avea Retina Display, port USB, si 2 camere, insa ecranul retina nu va avea aceeasi densitate de pixeli precum iPhone 4 si desigur nu va avea aceeasi rezolutie.

3 COMENTARII