Prima Pagina accesorii Rocketfish iCapsule – carcasa care transforma tableta iPad intr-un laptop

Rocketfish iCapsule – carcasa care transforma tableta iPad intr-un laptop

Rocketfish iCapsule este o noua carcasa pentru tableta iPad care vine cu o tastatura incorporata si permite conectarea tabletei iPad in landscape/portrait mode. Carcasa seamana destul de bine cu un laptop iar odata ce introduceti tableta in locasul carcasei veti avea practic un mini-laptop cu touchscreen. iCapsule nu intra in categoria carcaselor elegante, insa este cu siguranta utila pentru cei care isi folosesc tableta iPad pentru mai mult decat simpla navigare pe web sau vizionare a unui film. Tableta se conecteaza la tastatura folosind Bluetooth-ul, insa pentru tastatura aveti nevoie de 2 baterii AA altfel nu va functiona.

Rocketfish iCapsule costa 100$ si poate fi achizitionata de pe site-ul producatorului. Sincer sa fiu, daca as avea o tableta iPad probabil mi-as achizitiona asa ceva.

 • Popovici Octavian

  mie mi se pare foarte utila treaba

 • Idem, chiar as vrea sa imi iau asa ceva la tableta iPad 😀 Daca nu asta atunci ceva asemanator.

 • scalpel_diem

  eu o sa insist :)…ipad nu are nevoie de tastatura…nici de suport…este un I P A D…doamne!

 • In anumite conditii are nevoie de o tastatura, chiar are.

 • scalpel_diem

  daca ajungi sa ai nevoie de o tastatura inseamna ca nu il mai folosesti pentru ceea ce a fost facut…un device portabil, ushor, autonomie mare, etc…daca vrei sa scrii romane e de recomandat un desktop sau un notebook…il am de 4 luni si nici macar o secunda nu am simtit nevoia de o tastatura…parerea mea 🙂

 • Sunris3

  inutil!!