Video: Unlock si untethered jailbreak de la rusi? Nu prea curand.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCHSHsQk5lc[/youtube]

O echipa de “hackeri” din Rusia sustine ca a dezvoltat 2 solutii pentru unlock si untethered jailbreak pentru iPhone si iPod Touch. In clipul video de mai sus avem o demonstratie a presupusei solutii de unlock si observati ca acel iPhone 4 3G/3GS are baseband 07.10.00, de iPad, instalat. Procedura ar fi similara cu cea folosita de Dev Team in cazul terminalelor iPhone 3G/3GS pentru care este nevoie de instalarea baseband-ului 06.15.00 de la iPad pentru a face decodare. In clipul video rusii ne demonstreaza ca totul “functioneaza ok” cu acest baseband, insa nu arata si versiunea e iOS instalata pe terminal.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9mmAVyHO6-8[/youtube]

In al doilea clip video este prezentata o asa-zisa solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1, demonstratia facandu-se pe un iPod Touch. Totul arata relativ ok si aici, insa cum versiunae de iOS poate modificata fara probleme folosind tweak-uri din Cydia, nu as prea crede ca baietii astia au dezvoltat ceva folositor.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/26711922439094272″]

MuscleNerd sustine ca tot ce au prezentat baietii din Rusia este 100% fals deoarece baseband-ul de iPad este incompatibil cu iPhone 4.

Scopul acestui articol a fost de a va informa in legatura cu pseudo-solutiile de unlock si decodare despre care ati fi citit probabil pe altundeva. Stiti ca sunt false, deci nu sperati la ceva din Rusia.