What do I already own – noua functie din Cydia care iti spune ce aplicatii ai cumparat

Ieri am scris un articol in care va spuneam ca saurik pregateste cateva noutati pentru utilizatorii aplicatiei Cydia si iata ca in aceasta seara avem parte de prima surpriza. saurik a implementat in Cydia o noua functie care permite utilizatorilor sa vada ce aplicatii/tweak-uri au achizitionat din Cydia folosind propriul cont. Totul incepe cu “Manage Account’ o noua categorie disponibila pe prima pagina care ne permite sa ne logam cu contul de pe care am achizitionat aplicatiile/tweak-urile din Cydia.

Dupa ce ne logam in cont vom observa existenta unui meniu numit “Installable Purcahses” iar prin accesarea acestuia vom avea acces la o lista cu aproape toate aplicatiile/tweak-urile achizitionate de noi din Cydia. Spun aproape deoarece nu apar toate informatiile acolo deoarece este posibil ca noi sa fi achizitionat ceva si intre timp acea aplicatie/tweak sa fi disparut din Cydia. Totodata este posibil sa fi achizitionat ceva din aplicatia Rock iar cum Cydia nu are inca implementate chiar toate informatiile despre achizitiile facute din Rock nici voi nu veti vedea acele tweak-uri/aplicatii in lista.

So, saurik s-a tinut de cuvant si a implementat aceasta functie foarte importanta pentru cei care achizitioneaza aplicatii din Cydia. In curand vor fi disponibile si multe alte functii, insa desigur ca trebuie sa avem si solutii de jailbreak decente pentru a putea folosi Cydia.

Multumesc Ovi pentru poze.