Prima Pagina aplicatii AppStore se apropie de 10 miliarde de descarcari

AppStore se apropie de 10 miliarde de descarcari

Doar 47 de milioane de descarcari ne despart de ziua in care Apple va oferi un iTunes Gift card in valoare de 10.000$ persoanei care va descarca aplicatia cu numarul 10 miliarde. Pentru ca Apple a decis sa ofere un premiu atat de consistent, s-au facut presupuneri in legatura cu zilele necesare atingerii acestei cifre, ba chiar aua aparut si un site care calculeaza timpul ramas pana la descarcarea aplicatiei cu numaurl 10 miliarde. La peste 30 de milioane de descarcari zilnic e destul de usor de inteles ca in cursul serii de vineri spre sambata sau poate in cursul zilei de sambata cineva va descarca aplicatia cu numarul 10 miliarde si va castiga un iTunes gift card in valoare de 10.000 dolari.

Va urez mult noroc daca incercati sa castigati premiul.

  • cucubau

    Pai nu e US gift card ? ca daca e asa e inutil in afara statelor

  • Poate fi folosit doar un US AppStore. Gift Card-urile sunt doar pentru US AppStore dar pot fi folosite de oricine are cont in US AppStore si cont gratuit poate face oricine.

  • Regulile spun ca se poate inscrie oricine atata timp cat are dont intr-o tara cu App Store. Deci banuiesc ca gift cardul asta e special si se poate folosi in orice App Store.