Prima Pagina Apple iOS 4.3 beta 2 – primele impresii

iOS 4.3 beta 2 – primele impresii

Am instalat iOS 4.3 beta 2 inca din seara in care a fost lansat de catre Apple si dupa cum stiti deja aceasta noua versiune beta nu aduce prea multe noutati. iOS 4.3 beta 1 a adus marile schimbari si va recomand sa cititi acest articol pentru a va face o impresie despre ce trebuie sa asteptati de la iOS 4.3. Revenind, beta 2 aduce un baseband nou pentru iPhone 4, 04.09.00, si situatia probabil e identica pe 3GS. Acest nou update de baseband a cam stricat functionalitatea celui din beta 1 si spun asta pentru ca pe beta 1 terminalul se conecta mult mai repede la internet, internetul functiona ceva mai bine, iar acum timpul de conectare este mai lung si uneori internetul se blocheaza de tot.

Din punct de vedere al performantei sistemului, beta 2 ruleaza aproximativ la fel de bine precum beta 1, insa exista desigur acelasi lag in unele jocuri si acelasi lag in sistem atunci cand sunt desschise multe aplicatii in background. Aplicatia AppStore nu mai afiseaza gresit numarul de aplicatii care necesita update si cam aici se opresc noutatile. Beta 2 a fost orientat catre rezolvarea problemelor nu catre introducerea noutatilor.

  • bodoo69

    @zaone / off topic / verifica si tu casuta de like me / fb / la avatare le randul de jos nu iti apar prenumele acestora / testat pe firefox / IE / chrome si din cauza acestei casute in IE si FF se deschide greu pagina.

  • Stiu de casuta aia, nu prea am ce sa ii fac. Apare aiurea cand dai refresh, dar asta e de la firefox nu de la casuta. Pe IE nu am probleme. Daca se deschide greu pagna e de la facebook problema nu de la casuta.

  • iOS 4.3 o sa mearga pe iPod Touch 2g?

  • Nu.

  • danadina9

    Pai,la asa probleme,e de preferabila beta 1 decat 2…