Prima Pagina aplicatii Video: Dead Space disponibil in AppStore Noua zeelanda

Video: Dead Space disponibil in AppStore Noua zeelanda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQJjPVSW2T0[/youtube]

Dead Space este un Sci-Fi 3rd person shooper pe care EA Games tocmai l-a lansat in AppStore Noua Zeelanda. Jocul nu impresioneaza prea mult din punct de vedere grafic si dupa cum vad ca se chinuie jucatorul sa nimereasca NPC-urile ma gandesc la faptul ca nici de gameplay nu vor fi unii prea multumiti. EA Games sustine ca aceasta versiunea a Dead Space va “lega” povestile versiunilor Dead Space 1 si Dead Space 2 pentru console. Daca din punct de vedere al gameplay-ului Dead Space nu impresioneaza, atunci probabil elementul sonor va va ridica, cativa fiori pe sira spinarii. Aceasta este unul dintre acele jocuri pe care ar trebui sa le jucati noaptea, cu castile pe urechi si lumina stinsa pentru a intra cat se poate de bine in pielea personajului.

Dezvoltatorii sustin ca jocul contine in jur de 6 ore de gameplay non stop, deci ar trebui sa aveti cu ce va distra macar vreo 2 zile si apoi probabil sa treceti la modulul multiplayer pentru cateva jocuri online.

Dead Space este deocamdata disponibil doar in AppStore Noua Zeelanda, insa in curand il veti putea achizitiona si din restul AppStore-urilor.

 • pare interesant, abia astept

 • este deja pe unde trebuie :))

 • Bejan Andrei

  apropo de jocuri. ce jocuri online multiplayer jucati voi pe idevices-urile voastre? uite eu joc real racing 2 online pe ipod touch 4g. pe asta l-am gasit asa mai bun pentru a juca online. stiti si voi altele mai faine decat asta? ar.

 • in installous eu nu l-am gasit

 • DjCultus

  Da Z

  …jocul e bun pe intuneric …bn ar fi sa fie si furtuna afara .. si singur acasa ! A 2 zi deja esti un zombie cu ochii cat cepele ! Am uitat sa precizez: 6 ore jucate sa fie ! :))

 • Alin

  DjCultus … Ce imaginatie ai!

 • Popovici Octavian

  l-am gasit in instalous la functia browse games e bunicel ca grafica, tipic EA

 • B06DAN

  Fratilor e foarte tare jocul.. ma refere la gameplay… Te panici rau. Apropo am gasit trainer ca sa nu mori si sa ai viata la infinit .. Mi se face pielea ca de gaina…

 • florin

  ma numesc florin mihai, am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna . va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.

 • Pingback: O fi, n-o fi .. ? | Love addiction ... √v^√v^√ღ()