Video: Dead Space disponibil in AppStore Noua zeelanda

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wQJjPVSW2T0[/youtube]

Dead Space este un Sci-Fi 3rd person shooper pe care EA Games tocmai l-a lansat in AppStore Noua Zeelanda. Jocul nu impresioneaza prea mult din punct de vedere grafic si dupa cum vad ca se chinuie jucatorul sa nimereasca NPC-urile ma gandesc la faptul ca nici de gameplay nu vor fi unii prea multumiti. EA Games sustine ca aceasta versiunea a Dead Space va “lega” povestile versiunilor Dead Space 1 si Dead Space 2 pentru console. Daca din punct de vedere al gameplay-ului Dead Space nu impresioneaza, atunci probabil elementul sonor va va ridica, cativa fiori pe sira spinarii. Aceasta este unul dintre acele jocuri pe care ar trebui sa le jucati noaptea, cu castile pe urechi si lumina stinsa pentru a intra cat se poate de bine in pielea personajului.

Dezvoltatorii sustin ca jocul contine in jur de 6 ore de gameplay non stop, deci ar trebui sa aveti cu ce va distra macar vreo 2 zile si apoi probabil sa treceti la modulul multiplayer pentru cateva jocuri online.

Dead Space este deocamdata disponibil doar in AppStore Noua Zeelanda, insa in curand il veti putea achizitiona si din restul AppStore-urilor.