Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa noi modele iMac in martie

Apple ar putea lansa noi modele iMac in martie

Actuala linie de iMac-uri are cativa ani vechime si conform unor analisti americani in luna martie am putea asista la o “reimprospatare” a actualei linii de produse. Conform acestora, Apple implementeaza functii noi in produsele sale o data la aproximativ 8 luni si scoate un model complet nou o data la 27 de luni. Luna martie ar fi data la care Apple ar putea implementa cateva modificari minore in iMac-uri si vorbim probabil despre introducerea noilor SSD-uri din MacBook Air, poate o linie noua de procesoare si mai multe optiuni in ceea ce priveste hardware-ul inclus.

Ultima modificare majora adusa liniei de iMacs a avut loc in anul 2009, deci e putin probabil ca Apple sa opereze vreo schimbare importanta anul acesta.

  • Tigris Regalis

    Nu cred că se referă la o modificare importantă, ci la actualizarea periodică a caracteristicilor tehnice. Noi procesoare, hard disk-uri, memorii etc. apar în mai puțin de un an și o dată la mai multe luni Apple introduce noile componente în locul celor vechi în calculatoarele oferite, practic aducându-le la zi cu evoluția tehnologică, ceea ce pentru omul obișnuit este insesizabil, însă contează pentru cei în căutare de calculatoare noi, pentru a-și programa mai bine momentul achiziției.

  • Pai la asta ma si refeream, un refresh cu schimbari hardware si atat.

  • Tigris Regalis

    Într-adevăr, doar că mă gândeam că astfel de refresh-uri minore, care au loc odată la câteva luni, nu merită a le fi dedicată o întreagă știre despre “noi modele”, pentru că noutățile nu justifică o astfel de titulatură. Părerea mea.

    Oricum mă bucură atenția din ce în ce mai sporită pe care o acorzi calculatoarelor Apple, după cum deduc din publicarea unor astfel de știri, și sunt fericit că nu te mai limitezi doar la iDevices, pentru că aștept de ani de zile apariția unui site românesc care să publice informații actuale despre Mac-uri, de aceea te felicit pentru “noua linie editorială”!