Video: Red Foundry – o platforma de dezvoltare a aplicatiilor pentru iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bbJXCCvX_5Q[/youtube]

Cate idei de aplicatii nu au murit datori faptului ca persoanele in capul carora s-au nascut nu aveau cunostintele necesare pentru a face o aplicatie pentru iOS. Cate persoane nu au renuntat la munca de dezvoltare datorita faptului ca programele facute pentru developeri sunt greu de utilizat? Chiar daca nu faceti parte din niciuna dintre aceste 2 categorii, dar ati dori totusi sa faceti aplicatii pentru iOS, atunci ar trebui sa va interesati despre Red Foundry, o noua platforma de dezvoltare a aplicatiilor destinata celor care nu poseda cunostinte avansate despre C++ sau Cocoa.

Red Foundry este o platforma care promite sa ajute persoanele intereaste sa dezvolte aplicatii pentru iOS si sa le faca profitabile. Dezvoltatorii proiectului sustin ca intreaga platforma este facuta pentru a ajuta oamenii sa faca aplicatii profesioniste, aplicatii din care pot scoate bani daca le trimit spre acceptare in AppStore. In america aproape oricine poate da lovitura in AppStore daca are o idee grozava si cel mai recent exemplu il are in prim-plan pe baiatul de 14 ani care a reusit sa dezvolte o aplicatie ce a depasit jocul Angry Birds in ceea ce priveste popularitatea si descarcarile saptamanale. Cam asta promit si cei de la Red Foundry insa inainte sa va entuziasmati prea tare va recomand sa va uitati la lista de preturi pentru serviciile disponibile.

Iata si cateva dintre feature-urile platformei :

  • Build new and custom layouts and functionality using Red Foundry’s  own mark-up language, which is similar to HTML.
  • The capacity to connect to social networking content and API’s, including those from Facebook, Twitter, and WordPress, but also private or custom APIs for unique Apps.
  • Free WYSIWYG simulator App for testing
  • Intelligent analytics
  • Push notifications,
  • User-generated content,
  • Social networking and media capabilities
  • Online learning tools for first time developers

Sincer sa fiu o astfel de platforma m-ar “impinge” sa ma apuc de facut aplicatii pentru AppStore.