RecoveryGuard blocheaza posibilitatea de a face update prin iTunes!

cum faci Apple ID gratuit, fara card sau cont bancar

Stim cu totii mesajele de avertizare pe care Dev Team le publica de fiecare data cand apare o noua versiune a iOS in iTunes. Tuturor celor care au nevoie de unlock si jailbreak le este recomandat sa nu instaleze ultima versiune a iOS, etc. Stiu ca stiti astea, insa stiu ca unii dintre voi au obiceiul sa faca update “din greseala” la ultima versiune de iOS si apoi se trezesc, ca nu pot sa faca unlock propriilor terminale si stau cu ele in sertar luni de zile.

RecoveryGuard este un nou tweak, inca in versiunea beta, care blocheaza posibilitatea de a face update prin iTunes terminalului vostru! Odata instalat, acest tweak va pacali iTunes si ii va da de inteles ca aveti deja ultima versiune de iOS instalata, insa va bloca si posibilitatea ca iTunes sa va bage telefonul in Recovery Mode si sa ii faca restore. Desigur ca voi puteti face restore daca bagati manual terminalul in DFU sau Recovery Mode, insa iTunes nu va putea face acest lucru. Tweak-ul trebuie doar instalat si isi face imediat efectul, nu trebuie sa setati nimic sau sa resetati terminalul. Tweak-ul este compatibil cu orice versiune a iOS cuprinsa intre 3.1.2 – 4.2.1.

RecoveryGuard este disponibil in Cydia in repo-ul : cydia.pushfix.info si va recomand cu caldura sa il instalati chiar daca deocamdata este in versiunea beta.