Cum sa blochezi update-ul de firmware prin iTunes

cum faci Apple ID gratuit, fara card sau cont bancar

iOS 4.3 este disponibil in iTunes incepand de aseara insa deocamdata nu exista nici o solutie de jailbreak sau unlock pentru aceasta noua versiune a iOS. Cei care depind de unlock ar trebui sa NU faca update la iOS 4.3 pentru ca nu se stie cand isi vor mai putea debloca telefoanele. In ideea de a proteja pe cei care fac update “din greseala” au fost concepute cateva metode de a bloca iTunes din a face update de software. Prima dintre ele se numeste Recovery Guard, am vorbit despre ea aici si imediat ce instalati acest mic tweak in terminal veti fi protejati de orice update al iOS. Recovery Guard se instaleaza din Cydia din repo-ul cydia.pushfix.info si imediat ce il instalati sunteti imuni la update deoarece iTunes va considera ca aveti deja ultima versiune a iOS instalata in terminalul vostru.

O a doua metoda este disponibila pentru posesorii de Mac cu iTunes 10.2.1 instalat care trebuie sa deschida Terminal, sa se autorizeze ca administratori si sa tasteze in consola urmatoarea linie de cod :

defaults write personalized com.apple.iTunes-installation-server-host / dev / null

Pentru a reactiva posibilitatea de a face update la iOS din iTunes redeschideti Terminal si tastati linia de cod de mai jos :

defaults delete com.apple.iTunes personalized-installation-server-host

Daca faceti pasii de mai sus veti fi protejati impotriva update-urilor accidentale prin iTunes.